Forum » Izdelava spletišč » izgubljena domena, kako spet do nje? sedo.de
izgubljena domena, kako spet do nje? sedo.de
Picero ::
Pozdravljeni,
za eno drustvo naj bi delal spletno stran, pa imajo problem z domeno. Pred casom so imeli ze eno *****************.org domeno, ki pa so jo izgubili. Po brskanju po whois sem izvedel, da jo je kupil en Kitajec, prodaja pa se preko sedo.de. Zanima me, kaksna je najlazja (beri najcenejsa) moznost, da bi to domeno dobili nazaj. Razmisljal sem ze, da bi za domeno bidal preko sedota, pa ne vem kaksne so kaj cene... Ali je kdo delal ze kaj podobnega?
TNX in LP!
Robi
za eno drustvo naj bi delal spletno stran, pa imajo problem z domeno. Pred casom so imeli ze eno *****************.org domeno, ki pa so jo izgubili. Po brskanju po whois sem izvedel, da jo je kupil en Kitajec, prodaja pa se preko sedo.de. Zanima me, kaksna je najlazja (beri najcenejsa) moznost, da bi to domeno dobili nazaj. Razmisljal sem ze, da bi za domeno bidal preko sedota, pa ne vem kaksne so kaj cene... Ali je kdo delal ze kaj podobnega?
TNX in LP!
Robi
Gost ::
Ta posel s preprodajo domen se mi zdi popolnoma odvečen in nepotreben. Cene so take, da začni razmišljati raje o drugačnem imenu (od 1000 USD naprej, tudi po 10000 in 100000 USD). Toliko je še odprtih možnosti pri domenah, da boste zagotovo našli kaj boljšega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potek domeneOddelek: Omrežja in internet | 1472 (1144) | inbox |
» | Mesto za blogOddelek: Loža | 3085 (2526) | dronyx |
» | Kje najcenejša domena *.euOddelek: Omrežja in internet | 2679 (1554) | Mare2 |
» | VPS ali dedicated hosting s cPanelOddelek: Izdelava spletišč | 2140 (1900) | user4683 |
» | Kaj pravite o hostu ipowerwebOddelek: Izdelava spletišč | 947 (809) | Racko |