Forum » Loža » Iščem temo, pa ne najdem
Iščem temo, pa ne najdem
Blindeye ::
Lepo pozdravljeni.
Sem nov član tukaj, pa imam malo težav. Sicer prebiram forum že dalj časa. Pred nekaj časa (mesec, dva) sem prebiral eno temo, kjer je en član pisal o tem, da je kupil gozd in opisal, kako z njim upravlja. Prosil bi za link do te teme. Sem brskal, poskusil z iskanjem, pa žal nisem našel.
Hvala za link, lp vsem.
Sem nov član tukaj, pa imam malo težav. Sicer prebiram forum že dalj časa. Pred nekaj časa (mesec, dva) sem prebiral eno temo, kjer je en član pisal o tem, da je kupil gozd in opisal, kako z njim upravlja. Prosil bi za link do te teme. Sem brskal, poskusil z iskanjem, pa žal nisem našel.
Hvala za link, lp vsem.
WarpedGone ::
Verjetno iščeš tole: Kam vložiti 1.000 - 1.500 EUR mesečno naslednjih 10 let
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
UUU,
hvala WarpedOne! Samo za v prihodnje, a smem vprašati, kako si to našel? Kaj točno si dal pod iskanje?
Hvala,
LP
hvala WarpedOne! Samo za v prihodnje, a smem vprašati, kako si to našel? Kaj točno si dal pod iskanje?
Hvala,
LP
WarpedGone ::
Spomnil sem se te debate in da je to opisoval nebivedu pa da je blo vse skup nekaj v smeri vlaganja kapitala tko al drugače. Iskal sem po avtorju "nebivedu" in probaval neki ključnih besed gozd, les, vlaganje, kupil, kupovanje, ... :)
Zbogom in hvala za vse ribe
Aha, ok. Si vedel avtorja. :) To pomaga ja. Drugič si bom shranil stran, ko naletim na kaj zanimivega. Hvala.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ČebelarjenjeOddelek: Loža | 2123 (1647) | tim13 |
» | Preživeti v naravi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 43099 (24487) | hammock |
» | Skupinski nakup - nahrbtniki GoruckOddelek: Loža | 14045 (12370) | Okapi |
» | Kam vložiti 1.000 - 1.500 EUR mesečno naslednjih 10 let (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18334 (11636) | d0rK |
» | Domači ljubljenci (psi)Oddelek: Loža | 2502 (1893) | Tarzan |