Forum » Zvok in slika » Mnenje o point of view GeForce 9500GT
Mnenje o point of view GeForce 9500GT
gt55gre ::
Moram rečt ,da sem razočaran , nad to grafično , že širina , in velikost grafične povesta , da je ta grafična krep. Že prvič , ko sem jo vzel iz škatle what the f... , kaj pa je to zdej en šit. In zdej , ko sem kupil , novo matično , in v njo vgradil tole grafo , sem šele videl kakšen krep sem kupu. Slika je porazna , in tudi gta san andreas , ki mi je na na gainward geforce 6600 deloval lepo tekoče , mi na tejle grafi šteka , seveda ,kaj bi pa lahko drugega pričakoval , že po sami sliki se vidi , da to ni to , in je zdej to samo stran vržen denar . Notri sem dal zdej 6600 in dela kot po maslu. Kakšno pa je vaše mnenje o tej grafi , ali je mogoče , za slabo kvaliteto slike kakkšen drug vzrok ali je kriva grafa 9500 gt. Grafično sem kupil preko mimovrste , in na sliki od predstavitve je bila videti drugačna , je imela več kondenzatorjev in elementov v primerjavi z to , zdaj bom probal to vrnit . Ali se jo ,da še vrnit ,ker sem embalažo vrgu stran , ker nimam prostora še za te smeti zberat. http://www.pointofview-online.com/showr....
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore
- spremenil: gt55gre ()
LuGi ::
Zato se pa pred nakupu pozanimas performance graficne.. Google > GeForce 9500 GT review in plune vn zadetkov malo morje.. Tvoja postavitev vejica je zmagovalna
R O N I N ::
To te bo izučilo. Ne moreš zamenjati, če nimaš več originalne embalaže. In da si tako bogat, da kupiš kar nekaj tja v tri dni, brez da bi se prej pozanimal, jao. Kako lahko sklepaš kakšna je grafična po sliki in številu kondenzatorjev!!!!??! Kupil bi eno pošteno grafično za 100-150eur pa bi blo. Tako si pa vrgel denar stran.
Se mi je zdelo , škoda teh 68 eur . Na srečo še nisem spraznu koša ,tako ,da bom probal nazaj vrniti. . Samo nimam pa več unih vrečk od grafe. Upam da , se bo dalo vrnt nazaj. Sam je to bedn ,ker je treba poslt prov v Jesenice , al kako že to gre?. Ronin daleč od tega , da bi bil bogat ,vendar , bi res moral biti bolj pozoren .jan01 hvala , a žal prepozno.
citiraj
citiraj
Zgodovina sprememb…
Bo treba z 6600 , še vsaj 1 leto prživet ,tako ,da tele grafe so predrage. pod 100 eur dobro ne dobiš , ati mi pa ni vredu , se držim nvidie tako ,da..
Zgodovina sprememb…
dzinks63 Hvala. A mogoče ,kdo pozna še kakšno tgovino v okolici btc , kjer prodajajo grafične kartice od nvidie , pa da imajo kolikor toliko ugodne cene ?
Ja sej sm res zabit da kupim tak krep od point of view , človek pričakuje konkretno kartico dobi pa te igrače. Recimo ,da se odloči , pa kupim npr 8800GT 8800GTS 512MB , zanima me predvsem kakovost prikazane slike , ker iger drugače sploh ne igram , se pa bolj ljubiteljsko ukvarjam z fotografijo. Torej me zanima , če bo graafična od ati radeon 8800 gts , ki jo prodaja agt , zadostila potrebam po obdlavi slike , zelo natančen prikaz barv itd, ali bi bila zato nvidia boljša izbira , drugače pa nisem noben nvidia fan .
hvala
hvala
Za obdelavo slik bo dobra tudi 9500GT.
Drugače je pa prednost nakupovanja v spletnih trgovinah ravno ta, da lahko v 15 dneh od nakupa vrneš izdelek in so ti ga dolžni zamenjati. Povej jim, da kartica ni zadovoljila tvojih pričakovanj ali, da so te zavedli s sliko, kjer je bilo vidnih več kondenzatorjev... V prihodnje pa nikoli takoj ne vrzi proč embalaže, ker se dostikrat zgodi, da je treba kaj reklamirati, menjati itd.
Drugače je pa prednost nakupovanja v spletnih trgovinah ravno ta, da lahko v 15 dneh od nakupa vrneš izdelek in so ti ga dolžni zamenjati. Povej jim, da kartica ni zadovoljila tvojih pričakovanj ali, da so te zavedli s sliko, kjer je bilo vidnih več kondenzatorjev... V prihodnje pa nikoli takoj ne vrzi proč embalaže, ker se dostikrat zgodi, da je treba kaj reklamirati, menjati itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R O N I N ()
R O N I N hvala , embalažo sm tut najdu , na srečo še nisem koša praznu , tako ,da bom probov grafo vrnt , če bo kej iz tega.
Hvala
Hvala
Zgodovina sprememb…
alexa-lol ::
sem imel prej GF 8500 GT zdaj mam pa HD 4850 in sem zadovoljen bil z obema... seveda je hd 4850 veliko boljsa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alexa-lol ()
Pa ne met v mislih: "če bo kej iz tega". Ti si stranka in ma da je. Morajo ti ustreči po zakonu. To je internetna trgovina in veljajo drugačni zakoni. V petnajstih dneh izdelek lahko vrneš, če nisi zadovoljen. V bistvu tud ni treba utemeljevat zakaj.
R O N I N hvala , kako pa poteka postopek izročitve grafične kartice. Ker baje je treba grafično kartico kupleno pri njih pri Mimovrstah poslt prov v Jesenice , ali jim lahko grafo prnesem kr v Ljubljano osebno Ljubljani na Šmartinski 106 .?
Zgodovina sprememb…
Sem že ugotovil , u glavnem grafo jim bom izročil osebno , potem bodo ,pa oni to naprej urejali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20925 (13990) | Janac |
» | PCIe: kaj kupit za cca. 60€ za igrce špilat ?Oddelek: Kaj kupiti | 2264 (1650) | svetetko |
» | Katero grafično kartico do 40-50eur?Oddelek: Kaj kupiti | 1981 (1667) | g. Oden |
» | 8800gts VS ATI Radeon HD 4550Oddelek: Strojna oprema | 1901 (1846) | Valvoline |
» | [NVIDIA] GeForce GTX 200 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 21190 (11439) | Jst |