Forum » Omrežja in internet » Telemach težave-prosim pomoč
Telemach težave-prosim pomoč
koliko ::
Sem naročnik telemach storitev že nekaj let.
Problem imam z prekinitvijo povezave pri multiplayer igri in sicer odkar jih igram-nekako 1 leto.
Zgodi se nekako po dobri uri včasih pa tudi večkrat na uro. Probal sem že vse od drugega PC-ja na mreži, drugega routerja (trenutno je Linksys-tomato), do dostopa do drugih serverjev. Vmes so mi tudi menjali modem, ker sem spreminjal naročniški paket.
Stvar je izredno neprijetna saj po prekinitvi povezave ne morem več nadaljevati.Včasih to pomeni precej igranja, priprav popolnoma zastonj.
Internet drugače dela normalno,tv tudi-sem pa iz gorenjskega konca.
Pinganje mi pokaže cca 1-2% izpad paketov.Na telemachovem helpdesku pravi da je to normalno..
Prosim pomoč.
LP
Problem imam z prekinitvijo povezave pri multiplayer igri in sicer odkar jih igram-nekako 1 leto.
Zgodi se nekako po dobri uri včasih pa tudi večkrat na uro. Probal sem že vse od drugega PC-ja na mreži, drugega routerja (trenutno je Linksys-tomato), do dostopa do drugih serverjev. Vmes so mi tudi menjali modem, ker sem spreminjal naročniški paket.
Stvar je izredno neprijetna saj po prekinitvi povezave ne morem več nadaljevati.Včasih to pomeni precej igranja, priprav popolnoma zastonj.
Internet drugače dela normalno,tv tudi-sem pa iz gorenjskega konca.
Pinganje mi pokaže cca 1-2% izpad paketov.Na telemachovem helpdesku pravi da je to normalno..
Prosim pomoč.
LP
koliko ::
Ja sej, premišljujem da bi zamenjal samo kaj dobrih opcij nimam.
Pa drgač vse ok dela..
Če se komu sanja kaj lahko še naredim, naj sporoči..
Pa drgač vse ok dela..
Če se komu sanja kaj lahko še naredim, naj sporoči..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router se ne poveže po izpadu elektrikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1694 (1433) | Highlag |
» | WiFi vs kabel :)Oddelek: Strojna oprema | 3740 (3170) | BlaY0 |
» | Pretrgan podmorski optični kabel od sveta odrezal pacifiško otočjeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11115 (9223) | madog |
» | Google Kitajce opozarja na cenzuroOddelek: Novice / NWO | 7692 (5984) | kitaj |
» | Obvestilo za vse ki želite komfortni paket (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4328 (3173) | iration |