Forum » Loža » motor in izpit in kazni
motor in izpit in kazni
Klemenn ::
okej mam motor registriran in čelado :)
zdej me neki zanima:
izpit sem naredu in baje da čeprov še nisem star 14 let bi moral it po neko potrdilo...polj ko bom 14 pa po izpit...a je to res al grem sm pol ko bom 14 po vse
aja in pa koliko je kazen če se vozim po pravilih, imam regstriran motor, mam čelado, le izpita ne?
zdej me neki zanima:
izpit sem naredu in baje da čeprov še nisem star 14 let bi moral it po neko potrdilo...polj ko bom 14 pa po izpit...a je to res al grem sm pol ko bom 14 po vse
aja in pa koliko je kazen če se vozim po pravilih, imam regstriran motor, mam čelado, le izpita ne?
Gunny ::
Če te ustavijo in nimaš izpita tvoj starši odgovarjajo zate in zato morajo sodniku za prekrške.
Dobu boš prepoved vožnje vozila za dve leti.
Če se zaletiš, zavarovalnica ne krije nobene škode ker nimaš izpita. Se pravi, da vso skodo ki bi povzročil pri nesreči bi moral plačat iz svojega žepa(maminega in očetovega). Če bi se to zgodilo ne vem če bi lahko sploh več sedel na motor, ker bi te mama tako po riti stolkla da bi bla huda.
Pomisli malo predno se vsedeš na motor brez izpita!!!
Dobu boš prepoved vožnje vozila za dve leti.
Če se zaletiš, zavarovalnica ne krije nobene škode ker nimaš izpita. Se pravi, da vso skodo ki bi povzročil pri nesreči bi moral plačat iz svojega žepa(maminega in očetovega). Če bi se to zgodilo ne vem če bi lahko sploh več sedel na motor, ker bi te mama tako po riti stolkla da bi bla huda.
Pomisli malo predno se vsedeš na motor brez izpita!!!
ah sej se sm vozim iz šole domov in obratno.....cca 1,5 km obe smeri....sodnik za prekrške? huh!
in drugi del, ve kdo?
in drugi del, ve kdo?
R0K ::
Jup. 90 jurjev je. Pa prepoved imaš 2leti delat izpit oz. ti tega k ga maš (tut če ga še ubistvu nimaš doma) ti prekinejo pa ga moreš it znova delat.
dex ::
Fantje, sploh ni take krize, najbrž je pa precej odvisno od sodnika, ki ga dobiš. Kolega star 17 let ga je zadnje mesce precej lomil. Najprej so ga dobili z APNom s premajhnimi gumami (aus skirca ). Sledil je poskus pobega z ATXom. Policaji so ga dobili ter zaradi upiranja uporabili strikovne prijeme - je imel kar lepe modrice. Za posladek pa so ga ustavili še, ko se je skozi vas vozil z neizpravno alfo 33, ki jo je staknil na smetišču. Vsakič je dobil obravnavo pri sodniku za prekrške ter kot posledico opomin, pri zadnjem ekscesu pa se mi zdi, da še celo nekaj kazni. Mi je žal, da ga kot mladoletnik nisem bolj sral
vem, da nič ne vem...
jRk0 ::
Ah, dokler nisi 18 itak dobis samo sodnika za prekrske, tam pa po vecini, ce se lepo obnasas in sodelujes samo ukor.
Bivsega sosolca so dobili brez celade in izpita pa je dobil samo ukor:) Mogoce pa je zdaj kaj bolj hudo. Sicer pa mas zelo malo moznost, da te ustavijo, ce mas vse porihtano - celada, reg... sosolec moj je nardil 1500km brez izpita, en drugi pa cel os 125 se nekaj vec:)
Bivsega sosolca so dobili brez celade in izpita pa je dobil samo ukor:) Mogoce pa je zdaj kaj bolj hudo. Sicer pa mas zelo malo moznost, da te ustavijo, ce mas vse porihtano - celada, reg... sosolec moj je nardil 1500km brez izpita, en drugi pa cel os 125 se nekaj vec:)
You fuck up once, you loose two teeth.
krucymucy ::
Sej sem pa jest izkoristu mladoletništvo! Pa zdej tud še vendar mal manj ker se mi ne da it na povšetovo
Dokler nisi star 18 - ti ne morejo skor nič (ukori, opomini) včasih poskušajo tud s kako kaznijo ... vedar ti jo ni treba plačat - res pa so starši odgovorni zate!
Po 18 letu - nimam svojih prihodkov pa mi prac tko ne morjo skor nič le na povšetovo grem lohka za kak teden vzet mi nimajo kaj ... staršem pa tudi ne ker sem polnoleten - sam preveč pa ne ... ker si pol zapisan za celo zivljenje!
Dokler nisi star 18 - ti ne morejo skor nič (ukori, opomini) včasih poskušajo tud s kako kaznijo ... vedar ti jo ni treba plačat - res pa so starši odgovorni zate!
Po 18 letu - nimam svojih prihodkov pa mi prac tko ne morjo skor nič le na povšetovo grem lohka za kak teden vzet mi nimajo kaj ... staršem pa tudi ne ker sem polnoleten - sam preveč pa ne ... ker si pol zapisan za celo zivljenje!
Heisenberg ::
tisti ki je pravil da mu je zal da ni pocel vec pizdarij kot otrok naj bo srecen da jih ni....jaz recimo ce bi naredil eno samo brezvezno pizdarijo, ne bi dobil dveh sluzb
Predator ::
ene službe zahtevajo da si nekaznovan
moj oči more vsakih 6 mesecev prinesti neko potrdilo da ni bil še nikoli kaznovan, najmanjša pizdarija oz vpis v kartoteko bi ga stal službe
moj oči more vsakih 6 mesecev prinesti neko potrdilo da ni bil še nikoli kaznovan, najmanjša pizdarija oz vpis v kartoteko bi ga stal službe
Predator ::
aja pa mogoče še eno banalnost
moj brat je moral k sodniku za prekrške ker se je ko se je stemnilo peljal brez luči 300m stran od hiše in sta ga ustavila dva kopsa ( oba moja generacija sveže novepečena idiota z značko )... nisem mogel verjet ko sem to videl
moj brat je moral k sodniku za prekrške ker se je ko se je stemnilo peljal brez luči 300m stran od hiše in sta ga ustavila dva kopsa ( oba moja generacija sveže novepečena idiota z značko )... nisem mogel verjet ko sem to videl
sej so eni taki ja...drgač e pa to res kar pravte...da moraš met potrdilo o nekaznovanosti...in zdej če kej gledate oglase za službo..zdej že vsaka firma to zahteva..
perci ::
Predator:
najmanjša pizdarija oz vpis v kartoteko bi ga stal službeNe bo držalo, si že kdaj slišal za izbris iz kazenske evidence; da o prekrških niti ne govorim. Torej, če je tvoj oči naredu eno pizdarijo v mladosti, to ne pomeni da ne bo mogel biti sodnik, ko bo velik.
malinavc ::
jst sm s motorjem naredu cca. 10.000km, prvih 2000 brez izpita, nikol me niso ustavl! pa se nikol nism po pravilih pelal!
...odvisno s katere perspektive gledamo...
ja no lahko pa narediš eega pa te 5 krat ustavijo...ampak v današnjih cajtih ni za tvegat
webcreator ::
jst sm pr 15 furu MITO 125, pr 16. ko sm naredu za 125 izpit sm mal kasnej začel furat suzuki rf 900, pr 18. sm pa začel R1 furat, pred pol leta sm pa dubu (po novem zakonu) izpit za neomejeno. Pa me niso capsi sploh še ustavl ... (sreč). Sm mel pa zato z avtom mal manj sreče
To all the virgins: "Thanks for nothing!"
jRk0 ::
Naprimer jaz sem nardil 18-19000 km zdaj s skuterom, pa so me zaj zadne case kar dostikrat vstavli. Prej pa niti ne. NO, v roku 1 mesca so me dvakrat s sireno lovili - 1x z motorjem, 1x z laguno - pr tej sem moral tudi pihat - napiho 0.0:)) -> samo je to blo ob 3 ponoci, sem mel zegn da nisem pil takrat , hehe. Ampak mislim, da me vstavli ne bi ce bi mel tablico, ker je namrec nimam. Mam pa nalepko:)
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vožnja motornega vozila do 50ccm(kubikov).Oddelek: Loža | 13161 (4560) | Gapi |
» | prepoved delanja izpita za avto (B-kategorija)Oddelek: Na cesti | 3610 (2914) | SaXsIm |
» | Mladoletnega dobila policija prez vozniške in registracije!! POMOČOddelek: Loža | 6709 (5872) | steev |
» | Pravno vprašanje — prekršekOddelek: Loža | 3951 (2475) | nastyboy |
» | Prekršek] prehod za pešceOddelek: Loža | 7474 (6831) | Tilen007 |