» »

"Bi rad spoznal kar 93% moških ne bo nikoli vedela o ženskah?"

"Bi rad spoznal kar 93% moških ne bo nikoli vedela o ženskah?"

Buggy ::

Zdravo...

...se oproscam za trash, samo si ne morem pomagati, da ne vprasam tega tudi vas.

Kot ste verjetno opazili je na ST-u velik banner kjer se oglasuje nek portal z udarnim sporocilom iz naslova.

Kot prvo me zanima ali je tak portal res nekaj, cesar bi se danes kdorkoli posluzeval (nemrec nasveti o tem kako biti pravi moski??!!)
Je druzba res padla tako nizko, da potrebuje "terapije" takega tipa oz. da je stanje ciljne publike na taki ravni da jim je to lahko "resilna bilka"

...nenazadnje pa bi prosil tudi koga, ce me razsvetli okoli pravilnosti sklanjatve stavka iz naslova "Bi rad spoznal kar 93% moških ne bo nikoli vedela o ženskah?"

opeter ::

Ja, družba je res padla zelo nizko. Vse globlje tonemo.

Že če prebereš tole paranojo, ki jo oblasti izvajajo zaradi nekih linkov:
Nemška policija izvedla hišno preiskavo pri lastniku domene Wikileaks.de
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

jype ::

Bebav oglas, pač.

Buggy> Je druzba res padla tako nizko, da potrebuje "terapije" takega tipa oz. da je stanje ciljne publike na taki ravni da jim je to lahko "resilna bilka"

Mah, tako nizko je že dolgo. Mene skrbi, da se to zdaj širi tudi v ne-mainstream internet.

mtosev ::

Vazn da vodilni na S-tju sluzijo denar :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Buggy ::

jype: Mah, tako nizko je že dolgo. Mene skrbi, da se to zdaj širi tudi v ne-mainstream internet.

Res da sem star ze toliko, da nekih stvari vec ne razumem in me celo moj starejsi sin, ki je v drugem razredu vcasih preseneti s kaksno izjavo, ki je med vrstniki (vsaj tako mi on razlaga) nekaj normalnega, a vseeno! Me je pri mojih 35-ih letih res ze povozil cas?
Je sploh smiselno, da svoje otroke ucim v duhu starih vrednot, ki so vedno manj cenjene in opazene in ali naj jih prepustim druzbi, da se z njo poistovetijo samo zaradi tega, da ne bodo izolirali....
Od kje in kdaj se je to zaredilo v sistem?
Sam se vedno prisegam na postenost, pomoc socloveku ko jo potrebuje, zdravo tekmovalnost v duhu zbiranja izkusenj in ne kot tekmovalnot kot tako, bonton, spostovanje do socloveka ter spostovanje pravil, ki so v veljavi, seveda z zrnom skepse in na podlagi lastnega razmisljanja. Tako ucim tudi moje otroke...upam da delam pravilno...
Zadnje case me vedno bolj skrbi, bom malo pretiraval, ali se bodo kot taki lahko znajdli v tem skorumptiranem in za moje pojme sprevrzenem svetu?

...kako torej naj jim ob bombardiranju takih bruhanij razlagam da to ni to?

username ::

Hehe, le zakaj tak srd nad fanti, ki bi radi malo zaslužili...

Sicer sem mislil da so moja konkurenca (ker tudi sam za bližnjo/srednjo) prihodnost načrtujem lansiranje podobnega produkta).
Ampak vidim da mi ne bodo neka huda konkurenca, ker se sam seveda ne bom omejil s SLovenijo, pa tudi malo bolj profesionalno bi lahko stvar izpeljali. No ampak vseeno čestitke za trud, večina še tega ne naredi.

P.S. na njihovi strani piše "znaki zanimanja" - direkten prevod termina "IOI - Indicators Of Interest" - nisem ziher, če to ni kršenje copyrighta enega od "dating guru-jev" ki si je to izmislil..
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

koyotee ::

Seveda je pravilno, kar 93% moških, nikoli ne bo VEDELO!
Jbg, slovenščina na psu!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Double_J ::

Zakaj pa bi proučeval druge? Ljudje nimajo dovolj lastnih skrbi?
Dve šivanki...

jype ::

username> Hehe, le zakaj tak srd nad fanti, ki bi radi malo zaslužili...

Ti bi moral poslušat Jeffa Bickerta na pechi kuchi ( http://www.pecha-kucha.org/cities/ljubl... ). Odlično predavanje. Stavek, ki je najbolje povzel celotno reč je bil...

"We're dumbing things down."

Zakaj? Za koga? Ker se dobro prodaja? Dobro se prodaja majoneza, posebna salama in kokakola. Dobro se prodajajo resničnostni šovi in senzacionalistične novice.

Vsakič, ko te reči kupite, gledate ali kako drugače konzumirate, sodelujete pri tem početju. V slovenščini imamo celo besedo za to: reči poneumljamo.

To nikamor ne pelje, IMHO.

Buggy, razumem tvojo dilemo glede vzgoje. Največ, kar pamžu lahko daš, so vrednote, ki si jih naštel in samospoštovanje, ki omogoča življenje s temi vrednotami. Še posebej če velja za čudaka (ker pač ne sprejema vsega, kar je družbena norma).

mit3k ::

Kako dolgo že obstaja to?

Sem se že spraševal, kdaj se bo pri nas našel junak, ki bo kopiral davida deangela, mysterya in podobne :D

Moj nasvet:

Vsekakor ti nemore škodit, dobil boš malo drugačen pogled na ženske in vse ostalo kaj spada zraven. Če razumeš angleško imaš na internetu ogromno materiala za predelat. Dvomim, da so naši odkrili toplo vodo. :)

redo ::

Mnja. Mislite, da je novo, da nekdo prodaja (ali da nekdo kupuje) "ljubezenski napoj"?

username ::

jype > "We're dumbing things down."
...
...
V slovenščini imamo celo besedo za to: reči poneumljamo.
Vendar ta beseda ni povsem ustrezna. "Dumbing thigs down" se lahko pomeni tudi poenostavitev, torej manj nepotrebnega kompliciranja.
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Moška plodnost v prostem padu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16521658 (18909) Mavrik
»

Windows 7 80070522

Oddelek: Operacijski sistemi
121178 (933) crniangeo

kunilingus

Oddelek: Loža
499662 (7601) Vanich

Izgled je vse (op. gendale) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

41982203 (76672) Ziga Dolhar
»

[FORK]Pedofilija in krščanske vrednote. (strani: 1 2 3 )

1329359 (7643) imagodei

Več podobnih tem