Forum » Šola » informatika na maturi 2009
informatika na maturi 2009
Berosh ::
zanima me ali obstaja zbrana snov Informatike na maturi 2009.
Hvala za morebiten odgovor,
Hvala za morebiten odgovor,
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
___ ::
matura iz informatike, pa ne znaš prašat strica googla če kaj ve o tem problemu?:):):)
MOŽNOST ŠTEVILKA 1:
v google sm napisal informatika in tretji zadetek je bil tale:
http://colos.fri.uni-lj.si/ERI/INFORMAT...
videti je prav spodobno...za obnovo znanja več kot dovolj, če si pa prej spal boš pa mogoče res potreboval kakšno knjigo
MOŽNOST ŠTEVILKA 2:
greš na stran od rica, klikneš na splošno maturo, nato na predmete, nato na informatiko, nato na Predmetni izpitni katalog za splošno maturo 2009 – informatika,...ČISTO NA KONCU PDF JE PODANA LITERATURA.
KAJ SEM UPORABLJAL JAZ:
Mi smo uporabljali učbenik ki se mu je reklo INFORMATIKA napisal ga je pa RADO WECHTERSBACH, letnik izdaje 2005,,založba je Saji, v njem pa je bila zbrana dobesedno vsa literatura ki je bila takrat na maturi informatike:)
drugače pa kot sem rekel..nauči se uporabljati internet če imaš že informatiko na maturi...računalniška učilnica na vaši šoli ni namenjena le igranju quake 2 multiplayer ali pa quake 3 arena:):) ali pa mogoče travianu?:)
MOŽNOST ŠTEVILKA 1:
v google sm napisal informatika in tretji zadetek je bil tale:
http://colos.fri.uni-lj.si/ERI/INFORMAT...
videti je prav spodobno...za obnovo znanja več kot dovolj, če si pa prej spal boš pa mogoče res potreboval kakšno knjigo
MOŽNOST ŠTEVILKA 2:
greš na stran od rica, klikneš na splošno maturo, nato na predmete, nato na informatiko, nato na Predmetni izpitni katalog za splošno maturo 2009 – informatika,...ČISTO NA KONCU PDF JE PODANA LITERATURA.
KAJ SEM UPORABLJAL JAZ:
Mi smo uporabljali učbenik ki se mu je reklo INFORMATIKA napisal ga je pa RADO WECHTERSBACH, letnik izdaje 2005,,založba je Saji, v njem pa je bila zbrana dobesedno vsa literatura ki je bila takrat na maturi informatike:)
drugače pa kot sem rekel..nauči se uporabljati internet če imaš že informatiko na maturi...računalniška učilnica na vaši šoli ni namenjena le igranju quake 2 multiplayer ali pa quake 3 arena:):) ali pa mogoče travianu?:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ___ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 362263 (24455) | nejc_nejc |
» | Se splača iti študirati (izredno) družboslovno informatiko?Oddelek: Šola | 3286 (2580) | krho |
» | Kvaliteta gimnazijske informatikeOddelek: Problemi človeštva | 3105 (1386) | WarpedGone |
» | Višja ali srednja šola za informatikaOddelek: Šola | 4274 (4129) | mgermo |
» | Matura 2010 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 14670 (10587) | Jebac18 |