Forum » Loža » Hertzsprung-Russllov diagram
Hertzsprung-Russllov diagram
Ciklamen ::
No, ker smo zadnjič raz*izdili profesorja za Fiziko, moramo za kazen narediti seminarske naloge.
Jaz sem dobil Hertzsprung-Russllov diagram za opisat, ampak ne sme bit nakladanja, samo fizika...
Torej, priporočate kakšno knjigo, kjer to vsaj malo bolj podrobno piše, ker na internetu ni kaj dosti tega zapisanega.
Moram pa zapisat vsaj 3 strani o tem..
Hvala že v naprej,
LP.
Jaz sem dobil Hertzsprung-Russllov diagram za opisat, ampak ne sme bit nakladanja, samo fizika...
Torej, priporočate kakšno knjigo, kjer to vsaj malo bolj podrobno piše, ker na internetu ni kaj dosti tega zapisanega.
Moram pa zapisat vsaj 3 strani o tem..
Hvala že v naprej,
LP.
- End of the Post ->
McHusch ::
Springerlink najde tole zadevo:
CTK elektronske verzije nima naročene, zato zateži lokalnemu knjižničarju, kako do te knjige.
5.2.3 The Hertzsprung-Russell diagram; stellar populations
5.2 Physical parameters and two-parameter diagrams of the stars Book Series Landolt-Börnstein - Group VI Astronomy and Astrophysics
ISSN 0942-8011 (Print) 1616-9573 (Online)
Volume Volume 1
Book Astronomy and Astrophysics
Publisher Springer-Verlag
DOI 10.1007/b85535
Copyright 1965
ISBN 978-3-540-03347-9
DOI 10.1007/10201941_64
Pages 304-306
Subject Collection Physics and Astronomy
SpringerLink Date Friday, June 16, 2006
CTK elektronske verzije nima naročene, zato zateži lokalnemu knjižničarju, kako do te knjige.
BigWhale ::
No, ker smo zadnjič raz*izdili profesorja za Fiziko, moramo za kazen narediti seminarske naloge.
Pejdi pogledat veliko ilustrirano enciklopedijo Vesolje. Izsla je pri MK. Tam imas stvari lepo opisane.
Drugic pa pazi koga razpizdis, ce nisi pol 'up to the task'.
BigWhale, vbistvu nisem/nismo mi bili krivi, da so nam povedali (v kabinetu) da njega ne bo k uri. Ampak potem se je ded na nas raz*izdil, ker smo odišli..
Drugače pa, hvala za pomoč!
Drugače pa, hvala za pomoč!
- End of the Post ->
koyotee ::
BigWhale, vbistvu nisem/nismo mi bili krivi, da so nam povedali (v kabinetu) da njega ne bo k uri. Ampak potem se je ded na nas raz*izdil, ker smo odišli..
aja, pa so vam rekli tut, da lahko greste?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
koyotee, navadno je, da če ti povedo, da nekoga ne bo k uri, ne boš kot buteljn čakal tam, in avtomatsko odideš..mar ne?
- End of the Post ->
ma kašn faks, to bo sš najbrž. Nam so povedali, da, ali lahko gremo, ali pa bo prišel nadomestni učitelj.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Loki, zaenkrat še Srednja Šola :D
Drugače pa, koyotee, nevem na katero šolo si ti hodil, ampak pri nas se ZELO redko zgodi, da dobimo nadomestnega
Drugače pa, koyotee, nevem na katero šolo si ti hodil, ampak pri nas se ZELO redko zgodi, da dobimo nadomestnega
- End of the Post ->
U pizdi šola, kaj naj rečem:) i was ex sšer
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
No ja, jaz se ne pritožujem ;)
Drugače pa, hja, ni treba več odgovarjati, ker itak je tastar pozabil na to (Fiziki pač) :D
Drugače pa, hja, ni treba več odgovarjati, ker itak je tastar pozabil na to (Fiziki pač) :D
- End of the Post ->
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SERŠ MB (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 35101 (450) | Technics |
» | Bo temna energija pokopana?Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12200 (8985) | gus5 |
» | Brezžična povezava TV antene s televizorjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3486 (2281) | Pac-Man |
» | Parkiranje za 14dni v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15087 (7759) | joze67 |
» | Komentarji: Fizicno kaznovanje je opravicljiva oblika kaznovanja otrok (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 3185 (2610) | undefined |