Forum » Loža » Od Londona do Stansted Airporta
Od Londona do Stansted Airporta
Karlos ::
Zanima me, če kdo ve najcenejšo varijanto za relacijio od Londona to Stansted Letališča?
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
Trenutno gledam na http://bookings.easybus.co.uk/ cena med 4.50 in 9.50 funti. Seveda če sploh gledam prav.
JayKay ::
easybus bo najcenješi, pol National express coach, Terravision coach, Stansted express je najdražji
Malo se mi je mudilo....
Hvala za mnenja, kupil na easybusu za slabih 9€.
Hvala za mnenja, kupil na easybusu za slabih 9€.
GregiB ::
Sem bil v Londonu avgusta lani, letel na Gatwick... Prej sem bookiral Easybus, za dva odrasla + otrok Gatwick - London Victoria Station tour-retour mislim, da me je prišlo 43€... daleč najceneje... pa še finta... Na Gatwick smo zamujali in zamudili bus. Sem se bal, da bo šlo v maloro... kje pa... rebooking, čez 1h smo se že peljali proti Londonu... nazaj pa sem na Victorijo prišel 45 min prehitro in je na postaji stal Easybus, pa me voznik vpraša, če čakam nanj, pa sem rekel, da imam rezervacijo za tistega čez 45 min.... rezultat? Ni blema, me je kar ta peljal, je imel prosta mesta. Super zadovoljen!
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Tr0n ::
Gatwick Express vlak je cenejsi kolko se spomnim. Prav tako do Victorije. Od tam naprej pa s podzemno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Hmmm, močno dvomim.... sem pravkar preveril, povratna karta Gatwick Express za 2 odrasla + otrok 72 GBP (cca, 81€)....
Itaq... opisoval sem le svojo izkušnjo z Easybusom, ki vozi tudi na relaciji.... Stanstead...
bzp ::
Za občutno nižjo ceno kot oba expressa (gatwick ali stanstead) lahko do mesta prideš z navadnim vlakom. Poleg cene je edina razlika kakšna postaja več vmes (namesto 1 uro vozi 1 uro in 5min) pa da namesto na 15 min, vozi samo na pol ure (odvisno od termina). Bus ima slabo lastnost da zna v prometni konici pobrati neprimerno več časa, je pa res daleč najcenejši.
Tr0n ::
A, zdaj se spomnim. Z navadnim vlakom sem sel, ne expressom.
Se mi je malo cudno zdela cena.
Se mi je malo cudno zdela cena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Mati ::
Jaz sem šel s Terravision. Samo pazi zdaj finto. Ne bookiraj prek interneta in ne kupuj na letalu vozovnic.
Pojdi lepo na TSanstedu pri izhodu do šalterja in si kupi povratno karto (jaz sem vzel Stansted - Victoria).
Na Ryanairu so imeli smradi 50% višjo ceno vozovnice, prodajali so jih pa pod bargain.
Pojdi lepo na TSanstedu pri izhodu do šalterja in si kupi povratno karto (jaz sem vzel Stansted - Victoria).
Na Ryanairu so imeli smradi 50% višjo ceno vozovnice, prodajali so jih pa pod bargain.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni v Francijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23543 (18542) | Karaya 52 |
» | London.Oddelek: Loža | 5539 (3526) | baltso |
» | Jeseni greva s punco v London... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38627 (35191) | strictom |
» | EasyJet?Oddelek: Loža | 3028 (2917) | Jan987 |
» | Let z letalom na Irsko.Oddelek: Loža | 4133 (2122) | MitjaM. |