» »

MS Word 2003 problem NUJNO NUJNO NUJNO!!!

MS Word 2003 problem NUJNO NUJNO NUJNO!!!

vidi ::

Zanima me, če kdo ve, kako točno se uporabljajo TOC switchi pri generiranju kazala.

Moj problem - pri Slikah v tekstu sem uporabil caption, kjer je v caption zajet paragraf pod sliko. V kazalu pa želim imeti le prvi stavek za to sliko (ne pa celega paragrafa) in sem v ta namen določil nov Style, kjer sem ga dal da bazira na Character (posamezni črki in ne na celem paragrafu) - s tem stylom sem označil tisti del caption paragrafa, ki ga želim imeti v kazalu slik!

Nato dodam kazalo, kjer izberem osnovo caption in generira kazalo s celimi paragrafi. Potem grem na kazalo, ki ga je generiral in pritisnem Shift+F9 in dobim nekaj v smislu {TOC \h....} kjer zravne dodam še \t "ime styla ki sem ga prej določil s character osnovo" , pritisnem Shift+F9, dobim kazalo nazaj, pritisnem F9 in upgradam kazalo - in zadeva ne deluje --> ZAKAJ??? oz ali kdo ve točno kaj je treba upoštevati pri spreminjanju TOC???

Hvala
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!
  • spremenilo: vidi ()

tempoFlow ::

Lahko ti povem, zakaj ne deluje. Pri TOC so namreč upoštevani le odstavkovni stili in ne znakovni. Rešitve za tvoj problem pa žal ne vem?

Highlag ::

Bistveno je, da dokumente pravilno izdeluješ. Velja tudi za Ooorg. Napišeš besedilo brez oblikovanja enter tipko uporabljaš samo kadar delaš nov paragraf. Drugače se rabi shit + enter. Ko imaš besedilo napisano, greš formatirat naslove, podnaslove .... Pri tem uporabljaš Headinge. Če ti privzeti niso všeč, jih popraviš kot ti paše. Ko uporabljaš ustrezne headinge na ustreznih mestih, ti Word ali pa Writer naredita kazalo kot se šika. Tudi če kaj potem popravljaš se kazalo ustrezno popravi.
Never trust a computer you can't throw out a window


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

libre office

Oddelek: Programska oprema
253674 (2204) darkolord
»

Kazalo v wordu

Oddelek: Pomoč in nasveti
131921 (1375) [D]emon
»

Word 2007 kazalo problem !!!

Oddelek: Programska oprema
151476 (1348) j3rn3jk
»

Word: kako nardis "Seznam literature / Viri" ?

Oddelek: Programska oprema
76356 (6192) bili_39
»

Word - Slike

Oddelek: Programska oprema
61414 (1414) roli

Več podobnih tem