Forum » Pomoč in nasveti » Virtual na Vista Ultimate x64
Virtual na Vista Ultimate x64
pravnik ::
Imam Visto Ultimate x64 (6gb rama). Vse dela razen, najpomembnejšega - nimam oddaljenega dostopa, do tam pa lahko uporabim samo Vpn client, ta pa nima podpore za 64 bitne aplikacije. Nekaj so mi rekli glede Virtual PC? A mi lahko kdo svetuje, kako to deluje, kako se to inštalira, mogoče kdo celo ima kaj podobnega? Hvala za kakršenkoli nasvet!
ender ::
Za kateri VPN odjemalec gre?
Če se greš virtualne mašine, rabiš dodatno licenco za operacijski sistem, ki bo tekel v virtualni mašini.
Če se greš virtualne mašine, rabiš dodatno licenco za operacijski sistem, ki bo tekel v virtualni mašini.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
ender ::
Preden ga lahko uporabi, mora vzpostaviti VPN povezavo.
There are only two hard things in Computer Science:
mambli ::
Živjo,
lahko uporabiš Vmware Workstation(ni zastonj) ali VirtualPC. Narediš novo virtualno mašino, recimo XP 32 bitne in notri inštaliraj VPN clienta.
lahko uporabiš Vmware Workstation(ni zastonj) ali VirtualPC. Narediš novo virtualno mašino, recimo XP 32 bitne in notri inštaliraj VPN clienta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vmware ESXI pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 3674 (3086) | Adminer |
» | full tunnel VPNOddelek: Pomoč in nasveti | 1288 (1013) | dvince |
» | Domači Proxy?Oddelek: Omrežja in internet | 5259 (4291) | wungad |
» | Virtual Machine WmWare-Hkom_Vista 64Oddelek: Pomoč in nasveti | 1686 (1159) | mastah |
» | Izšel VirtualBox 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12203 (8606) | Jst |