Forum » Kaj kupiti » AMD QL-62 ali Dual Core T3400
AMD QL-62 ali Dual Core T3400
sašon ::
Pozdravljeni!
Izbiram med dvema prenosnikoma z podobnimi specifikacijami razlika je v procesorju - en ima QL-62, drugi T3400.
Osnovna razlika je v frekvenci - AMD 2GHz, Intel 2,1GHz.
Mene pa zanima, če ima kdo dejanske izkušnje kolikšna je razlika v hitrosti med enim in drugim procesorjem. Laptop se bo uporabljal za net, office... drugi disk pa za Gentoo - kjer bo spet največ uporabe net, office, morda kak CIV2 ali 3..
Morda še kdo ve kako se obneseta pri HD video vsebinah in pa ali bi si človek tu lahko slučano privoščil obdelati kako RAW fotko?
Sem googlal, pa ne najdem neke pametne primerjave.
Hvala in LP,
Sašon
Izbiram med dvema prenosnikoma z podobnimi specifikacijami razlika je v procesorju - en ima QL-62, drugi T3400.
Osnovna razlika je v frekvenci - AMD 2GHz, Intel 2,1GHz.
Mene pa zanima, če ima kdo dejanske izkušnje kolikšna je razlika v hitrosti med enim in drugim procesorjem. Laptop se bo uporabljal za net, office... drugi disk pa za Gentoo - kjer bo spet največ uporabe net, office, morda kak CIV2 ali 3..
Morda še kdo ve kako se obneseta pri HD video vsebinah in pa ali bi si človek tu lahko slučano privoščil obdelati kako RAW fotko?
Sem googlal, pa ne najdem neke pametne primerjave.
Hvala in LP,
Sašon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel NUC (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 33726 (714) | Nebomgabiksa |
» | GPU do 100€, le 300W PSUOddelek: Kaj kupiti | 977 (738) | hojnikb |
» | Abak do 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 1597 (1230) | hors1971 |
» | AMD 6000+ 3.1GHz navijanjeOddelek: Navijanje | 1372 (1176) | Brane2 |
» | Nakup prenosnika (malce drugačna vprašanja)Oddelek: Kaj kupiti | 1651 (1450) | guest #44 |