Forum » Navijanje » P2 400
P2 400
JakobSTR ::
sem nov na slo-techu. pa me zanima, do kok in kako bi lahko navil svojega P2, ki se trenutno oklepa 400mhz. a bi šlo z višanjem fsbja. ampak v bisou te možnosti nisem našel. bios je phoenixov, za plato pa ne vem
HardwareMaster ::
Ja Intel-le, se da navijat sam prek FSB-ja.te možnosti so ponavadi v BIOS-u ali na sami matični plošči, kjer se nahajajo mala stikala ali Juperji.poglej v malo knjigico, ki bi jo/si jo moral dobiti zravn matične plošče in poišči višanje FSB-ja. Če je matična plošča od Intel-a, z navijanjem ne bo nič. Če pa imaš kako noname ploščo in ti podpira višanje FSB-ja pa vrjetno ne boš prilezel daleč. Najbolj kvalitetne so plošče od ASUS,ABIT, MSI, EPOX, GIGABYTE, pa še katera. S tem procesorjem bi mogel doseči kakšnih 500-550 MHz.
McHregec ::
Jst mam QDI Brillianx 1s in sem navil P2 400 na 532 torej 4 x 133.
Destroyer Of The Worlds.
Area_51 ::
Jaz imam P II 300 pa sem ga s pomočjo Slo-Tech-ovega članka navil na 450 MHZ, kar je veliko zanj., Pa se sploh ne greje. Se mi je pa zgodilo, tudi to, da sem drug procesor P II 266 navil navzdol na 166MHz pa ne vem kako. Seveda sem to napako odpravil z BIOSO-m. Probaj sej na dnu članka piše :
Na lastno odgovornost, za škodo ne odgovarjamo mi.
Na lastno odgovornost, za škodo ne odgovarjamo mi.
Area 51
Area_51 ::
Samo more imet novejši BIOS, ker na ta starih nekaj j*** Sej če ma ta star BIOS, lahko z interneta boere ta novga, samo more vedeti točno oznako matične plošče.
Area 51
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | amd64 3000 VeniceOddelek: Navijanje | 1259 (1035) | Porkadrek |
» | PRVO navijanje mašine!!!Oddelek: Navijanje | 2070 (1535) | basko |
» | PIII overclocking poleg FSB??? Kako?Oddelek: Navijanje | 954 (876) | jest10 |
» | Kako je z Athloni 2500 XP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8414 (6091) | Tarzan |
» | NAVIJANJE DURONA (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4545 (3810) | SkyNet |