Forum » Pomoč in nasveti » blue screen error (eamon.sys)
blue screen error (eamon.sys)
|ke ::
Pozdravljeni!
Na domačem računalniku, mi konstantno javlja napako v obliki blue screen-a, in sicer neki protestira v zvezi z datoteko eamon.sys. Sem vprašal malo strica Googla, pa sm ugotovu, da je ta datoteka neki v povezavi z NOD32 antivirusom, ki ga mam nameščenga na tem računalu. Več pa mi zaenkrat ni še uspel ugotovit.. :S
Je mel že kdo kake težave s tem? Kako zadevo popravit?
LP
Na domačem računalniku, mi konstantno javlja napako v obliki blue screen-a, in sicer neki protestira v zvezi z datoteko eamon.sys. Sem vprašal malo strica Googla, pa sm ugotovu, da je ta datoteka neki v povezavi z NOD32 antivirusom, ki ga mam nameščenga na tem računalu. Več pa mi zaenkrat ni še uspel ugotovit.. :S
Je mel že kdo kake težave s tem? Kako zadevo popravit?
LP
Ike
|ke ::
Sem hotu to narest, odprem računalnik, se pa niti do windows ne pobere več. pa ni važn a dam safe mode, al pa kako drugo k izbereš tam.. že kar takoj blue screen le da tokrat "drugačen" vzrok. piše:
STOP: 0x000000A5 (0x00000011, 0x00000007, 0xF79A60C0, 0x0100000C).
kaka ideja?
bi šlo mogoče tako da bi prklopu disk na drug računalnik kot slave in probu odstrant AV dol. Sam ne bo šel v celoti najbrž?
STOP: 0x000000A5 (0x00000011, 0x00000007, 0xF79A60C0, 0x0100000C).
kaka ideja?
bi šlo mogoče tako da bi prklopu disk na drug računalnik kot slave in probu odstrant AV dol. Sam ne bo šel v celoti najbrž?
Ike
Zgodovina sprememb…
- spremenil: |ke ()
alexxxx ::
0x000000A5 to mi deluje kot bios napaka, drugače pa google i guess
Sry nisem vredu prebral da si že googlal ps sry za repost
Sry nisem vredu prebral da si že googlal ps sry za repost
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alexxxx ()
solatko ::
Na novo instaliraj sistem, verjetno si fasal kakšen zahrbtni program, eamon.sys skrbi za zagon v povezavi z NOD32 in sedaj, ko si ga odstranil, ti enostavno ne zažene OS, drugič predno odstranjuješ faile, malo pogooglaj. Pred odstranitvijo ti je BSOD povzročal spor v system 32, zato sumim, da si fasal neko zadevo mimo AV programa. Z nekim live sistemom prekopiraj potrebne datoteke in sistem postavi na novo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 BSODOddelek: Operacijski sistemi | 1187 (1100) | adam1900 |
» | Nov računalnik - BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 916 (765) | rokypajo |
» | Vista in 4GB ramaOddelek: Operacijski sistemi | 2364 (1745) | opeter |
» | Deamon toolsOddelek: Pomoč in nasveti | 2018 (1836) | !pero! |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5049 (4384) | BB4l |