» »

Katero kolo

Katero kolo

««
110 / 110
»
»»

Sparkxl ::

Jaz sem zdaj dal na mojo štrom treking raketo shimano linkglide 10-50 kaseto in ketno, pa da vidimo če res 3x dlje zdrži kot ostala krama

Twixz ::

A je ta Microshift na Triban RC520 še tako ok kot prejšnje verzije ki so imele 105? Evo še LINK

Groot ::

Twixz je izjavil:

A je ta Microshift na Triban RC520 še tako ok kot prejšnje verzije ki so imele 105? Evo še LINK

Uf so pa kar lepo in potiho poslabšali tale model. Iz 11speed 105 grupe (ok zadnja kaseta je bila vedno Microshift), v 10speed komplet Microshift.

Sam sicer izkušenj z Microshift nimam, zato težko komentiram.

Twixz ::

Groot je izjavil:

Twixz je izjavil:

Uf so pa kar lepo in potiho poslabšali tale model. Iz 11speed 105 grupe (ok zadnja kaseta je bila vedno Microshift), v 10speed komplet Microshift.

Sam sicer izkušenj z Microshift nimam, zato težko komentiram.

Na redditu sem sicer bral da ima Decathlon rezervne dele za ta menjalnik na zalogi ampak kar se izkušenj tiče pa ne najdem.
Všeč mi je da je v akciji in pomoje še kar beginner friendly (moja prva specialka). Rabim pa kolo ker bom svojega dal sinu in bom brez.

joez7 ::

Še vedno je to 2x10. Je pa sprednja gonilka kar zalogaj za rekrativce.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.

BigFoot ::

T743 je izjavil:

Z 10-51 bi pa moralo iti tudi v klanec ja, to je Mtb kaseta.
Tale Cube Nuroad tudi jaz ogledujem, sicer z boljšo opremo race c62 se pravi2 x12, ampak bodo na voljo šele junija. Cene so pa postale tudi malo bolj normalne se mi zdi, če bodo ostale take.

C:62 Race je tudi meni všeč... pa me zanima kje misliš kupit? Sem zadnjič bil pri Žagarju v Kranju (Valy) pa bi radi avans, pa še vejo ne kdaj bodo kolo dobili. Fuck that.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

atlet ::

BigFoot je izjavil:

T743 je izjavil:

Tale Cube Nuroad tudi jaz ogledujem, sicer z boljšo opremo race c62 se pravi2 x12, ampak bodo na voljo šele junija. Cene so pa postale tudi malo bolj normalne se mi zdi, če bodo ostale take.

C:62 Race je tudi meni všeč... pa me zanima kje misliš kupit? Sem zadnjič bil pri Žagarju v Kranju (Valy) pa bi radi avans, pa še vejo ne kdaj bodo kolo dobili. Fuck that.

Energija Bikes ga nima?
Enostaven program za fakturiranje -> www.quibi.net

stara mama ::

Za vse downhill in enduro fahrerje:
S čim nalepit zaščitno gumo nazaj na okvir, da bo držalo?
Dobro, poznam odrezano gumo in vezice, ampak bi mogoč le naredil mal bolj estetsko.
Ekologija™ in Trajnost™

joez7 ::

Dvostranski lepilni trak za tablice. Sam pol boš praskal dol, ko boš hotel menjat.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.

T743 ::

Če sem prav videl na proizvajalčevi strani bodo prišli ven šele junija, če ga pri nas ne bo bom naročil preko Bike-discount.

Zaščitno gumo sem jaz nalepil z dvokomponentnim lepilom, drži kot pribito. Je pa treba prej spucati umazanijo dol.

BigFoot ::

atlet je izjavil:

BigFoot je izjavil:

T743 je izjavil:

Energija Bikes ga nima?

Prvič slišim zanje. :) Vidiš, zato sem pa vprašal. Super, najlepša hvala za informacijo. Jih pokličem in preverim.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

T743 ::

Daj sporoči kaj boš izvedel, ceno imajo kot vidim 200Eur višjo kot na Bikediscount, za to pa dobim še pedale in čevlje.
Je pa tole 2025 model in kot sem že napisal jih pred junijem verjetno ne bo. Oprema je pa top za ta denar.

zuz3k ::

bom kr tu vprašal

a pozna kdo pot za kolesarjenje od SEŽANE do TRSTA ampak po VASEH
ne poglavni cesti?

lp
Life is a psychological game.

Okapi ::

Greš na Google Maps in izbereš izogibanje avtocestam in cestninam.
Če bi rad še bolj "stranske" poti pa izbereš iskanje za hojo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Scorpy84 ::

zuz3k je izjavil:

bom kr tu vprašal

ne poglavni cesti?

lp

Gres do kokos, pol se sam spustis... bolj enostavno ne gre.

GupeM ::

Zdaj sem v garmin connect dal pot od Sežane do trsta, road cycling.

Pelje me do Dola pri Vogljah, nato prek Villa Opicina v Trst. Kakšna je cesta, nimam pojma.

Če dam pa gravel, me pelje pa Sežana, Orlek, Trebiciano, Trst. Ta pot je 5-6 km krajša, kakšna je pa tudi nimam pojma.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

iso2000 ::

Meni komoot za gravel riding naredi takšno traso:
 Sezana-Trst

Sezana-Trst

EDIT: Uporabil sem gravel, da bi se izognil bolj prometnim cestam. Kakšna je podlaga na terenu, nimam pojma. Ti pa svetujem da probaš kakšno od aplikacij za načrtovanje poti, so kar koristne... Sicer Komoot zna kdaj zapeljat na kakšno težko prevozno ali neprevozno pot/stezo, še posebej če ga uporabljaš v MTB načinu. Jaz to večkrat naredim, ker se želim izogibat prometnim cestam...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: iso2000 ()

alajlgja ::

zuz3k je izjavil:

bom kr tu vprašal

ne poglavni cesti?

lp

Če ti makadam ni problem, sem večkrat prevozil to relacijo.
Sežana mimo čistilne do Bazovice, potem do vasi Draga, kjer se vključiš na pot po Dolini Glinščice (via Rossandra) in se pripelješ direkt v Trst.
««
110 / 110
»
»»