» »

Katero kolo

Katero kolo

««
116 / 116
»
»»

WizzardOfOZ ::

Mi smo prešaltal na elektro in zdaj imam 2 polnovzmetena bajka naprodaj, če kdo rabi.
Merida 96 HFS 3000-D Carbon (11kg) - 400EUR

Merida Trans-Mission 3000-D (13kg) - 400EUR

Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

Scorpy84 ::

Sirsa balanca, geometrija je malo drugacna. Treking ponavadi dobis robustno jekleno vstopno opremo in so 14-15kg, mtb okrog 12kg. Vec moznosti, da si znizas tezo. Tudi peste so slabse na trekingu ampak ni problem zamenjati

buttcrack ::

rabim mini pomoč... za mladiča rabim "novo" kolo, velik cca 155cm. ker noče (z mano) specialke vozit, ne znam gorca kupovat. seveda hoče fullyja ampak sva se zmenila za HT, ampak te opreme in voznih lastnosti ne poznam. dejstvo ej da se bo kakšnih trailih ne bo (še) vozil, bolj po makadamu ipd.

Zdaj velikost bomo že pomerili in preizkusili, ampak blage veze sploh kje začet oz. kaj gledat.

Tole mi je prvo padlo v uč, ampak ni prave velikosti.
https://www.decathlon.si/p/305496-64115...

Je to nekaj primernega za 12 letnika ali sem falil?

Čez leto, dve ga bo menjal. Pač glej, da je lahek ali pa za rabljenimi poglej.

anketar ::

a kod ve, katere ventile so imeli stari ponyi na 20 inchnih obročih, presta?

buttcrack ::

ga bo brat podedoval, NP. kaj pa se smatra za lahko? Karbona mu ne mislim kupovat :)

buttcrack je izjavil:

ga bo brat podedoval, NP. kaj pa se smatra za lahko? Karbona mu ne mislim kupovat :)

Poglej po stacunah, eni so 15kg, drugi pa 12kg, ceprav podobna oprema in alu okvir. Ko sem tamalima kupoval, sem gledal po 450€ na kolo, ravno zaradi teze. S tem da sta ona dva komaj na 24".

llc ::

anketar je izjavil:

a kod ve, katere ventile so imeli stari ponyi na 20 inchnih obročih, presta?

Pomoje Dunlop?

aly46 ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Mi smo prešaltal na elektro in zdaj imam 2 polnovzmetena bajka naprodaj, če kdo rabi.
Merida 96 HFS 3000-D Carbon (11kg) - 400EUR

Merida Trans-Mission 3000-D (13kg) - 400EUR

je še v prodaji 96 hfs3000

zavajon ::

Scorpy84 je izjavil:

Čez leto, dve ga bo menjal. Pač glej, da je lahek ali pa za rabljenimi poglej.

Za mladiča bo boljše, če bo težji. Itak ti dandanes kaj težjega od telefona ne dvigajo. Še krigle piva ne ;)

Potem ne vem zakaj sprašuješ, kaj kupiti.
««
116 / 116
»
»»