Forum » Pomoč in nasveti » ubuntu in mobitel
ubuntu in mobitel
šernk ::
imam SE K510i in me zanima če ve kdo kako bi na laptopu preko bluetootha in mobitela se povezal na internet. iščem in iščem pa nikakor ne uspem sestavit skupaj pravih besed da bi google najdu kakšen pameten zadetek glede tega.
zanima me tudi če kdo uporablja phone manager ker sem ga pravkar inštaliral, povezavo z mobitelom preko bluetooth je vzpostavilo smsov pa noče ne pošiljat niti ga ne zazna nikjer ko ga dobim.
zanima me tudi če kdo uporablja phone manager ker sem ga pravkar inštaliral, povezavo z mobitelom preko bluetooth je vzpostavilo smsov pa noče ne pošiljat niti ga ne zazna nikjer ko ga dobim.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
šernk ::
že od začetka mi nekako ni dišalo ko mi je vrglo ven da bluez-pin nima navedene različice in tako nima kandidata za namestitev... popolnoma se je ustavilo pa pri:
edit: nekaj sem spregledal tako da nadaljujem :)
edit2: po nadaljevanju se mi je ustavilo tu: pojma nimam kje dobim tista dva podatka ki jih zahteva...
prav tako mi za pošiljanje smsov ni uspelo še nič uštimat...preiskusil sem že enih 5 različnih programov
sudo /etc/init.d/bluez-utils restartker mi napiše command not found
edit: nekaj sem spregledal tako da nadaljujem :)
edit2: po nadaljevanju se mi je ustavilo tu: pojma nimam kje dobim tista dva podatka ki jih zahteva...
* Paste the following into the file (the file should start out blank), replacing your-apn-here with the APN from your data services profile and your-data-profile-number-here with the number you stored the profile into on the phone (probably 2).
TIMEOUT 35
ECHO ON
ABORT '\nBUSY\r'
ABORT '\nERROR\r'
ABORT '\nNO ANSWER\r'
ABORT '\nNO CARRIER\r'
ABORT '\nNO DIALTONE\r'
ABORT '\nRINGING\r\n\r\nRINGING\r'
'' \rAT
OK 'AT+CGDCONT=2,"IP","your-apn-here"'
OK ATD*99***your-data-profile-number-here#
CONNECT ""
prav tako mi za pošiljanje smsov ni uspelo še nič uštimat...preiskusil sem že enih 5 različnih programov
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: šernk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia n95 8GB verzija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14624 (2758) | gasperxp |
» | Gentoo setup problemOddelek: Operacijski sistemi | 1745 (1569) | G2 |
» | Linux / ATI Radeon / problem z driverjiOddelek: Operacijski sistemi | 1743 (1560) | ahac |
» | Vtis Gentoo Linux 1.4Oddelek: Operacijski sistemi | 1379 (1143) | Brane2 |
» | Kaj za vraga je to RAID?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2253 (1918) | krucymucy |