Forum » Pomoč in nasveti » Napaka pri inštalaciji gta IV
Napaka pri inštalaciji gta IV
mtosev ::
hehe to mas pirat ne? ISO fila na namizju so zanimiva. tudi vidim da ti je ime Jernej Koštric. ;)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
batista bomb ::
Vem, da se tu ne sme pisat o pirat verzijah,vendar je malo čudno da mi je prej delalo sedaj pa ne, glede mape z imenom pa nima nič z mojim problemom
jamiroq ::
> Me prav zanima koliko jih ima original igro
starsi imajo denar za racunalnik, ki ga imas v podpisu in ne za eno bedno igro? malo si morate urediti prioritete doma, methinks.
starsi imajo denar za racunalnik, ki ga imas v podpisu in ne za eno bedno igro? malo si morate urediti prioritete doma, methinks.
Valvoline ::
Za računalnik sem si denar zasližil sam, ter za eno igro jaz nebom daval cca. 45€
Pol pa vprašaj vse kar te zanima glede inštalacije in ostalo na TPB ali podobnem forumu .)
PrimozR ::
> Me prav zanima koliko jih ima original igro
Hardware-a ne moreš spiratizirat oz. ga je precej težje ukrasti ;)
huek111 ::
Tukaj ga kritizirate v oddelku konzole pa boste(bodo) veselo pomagali pri chip-anju in odklepanju konzol,kot da to ne vodi v piratstvo! LINK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
Urc ::
Tukaj ga kritizirate v oddelku konzole pa boste(bodo) veselo pomagali pri chip-anju in odklepanju konzol,kot da to ne vodi v piratstvo! LINK
Varnostna kopija? Kar obrni Xbox pokonci, boš videl koliko časa boš imel plošček...
Varnostna kopija? Kar obrni Xbox pokonci, boš videl koliko časa boš imel plošček...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | piratstvoOddelek: Loža | 3388 (2633) | SSND |
» | PlayStation 3 razbit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Konzole | 30277 (23282) | mumbo |
⊘ | PS4Oddelek: Konzole | 2068 (1652) | Mavrik |
» | prepovedane teme in zaklepanjeOddelek: Slo-Tech | 1422 (1029) | Mavrik |
» | zanima me! Če imate v posesti "piratske" verzije iger in programov! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5486 (4260) | flipflop |