Forum » Pomoč in nasveti » ponovni zagon ob ustavitvi sistema
ponovni zagon ob ustavitvi sistema
jishiri ::
Zdravo,
zanimalo bi me kako nastimati mlincek da bise ob izklopu oz izpadu elektrike ponovno zagnal brez rocnega pritiskanja na "power on" podobno kot wake-on-lan ampak brez tegaker sem bral nekaj vodicev in je kar komplicerano samo da racunalnik zazenes...
Hvala, JM
zanimalo bi me kako nastimati mlincek da bise ob izklopu oz izpadu elektrike ponovno zagnal brez rocnega pritiskanja na "power on" podobno kot wake-on-lan ampak brez tegaker sem bral nekaj vodicev in je kar komplicerano samo da racunalnik zazenes...
Hvala, JM
bluefish ::
nekatere plate imajo to opcijo in se nahaja v BIOSu nekje v kolici Wake-on-LAN. Pri meni na DFI je Wake-on-Power ali nekaj podobnega in omogoča točno to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wake on lan (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6172 (4283) | d0rK |
» | Wake On Lan - prosim za pomočOddelek: Omrežja in internet | 2296 (2107) | Pyr0Beast |
» | Wake on Lan ali Wake on PME - preko mreže, preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3290 (2491) | bastadu |
» | Ko odložim slušalko na telefonu se mi zažene računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9091 (4069) | Daniel |
» | WAKE ON LAN!!! Problem???Oddelek: Omrežja in internet | 1767 (1712) | PaJo |