Forum » Zvok in slika » LG 42LG5000 DTV problem...
LG 42LG5000 DTV problem...
gozy ::
Pozdravljeni!
Sem lastnik omenjenega TVja, pa me zanima sledeče: ali ta model podpira mpeg4 standard? Namreč v DTV načinu mi najde 2 multipleksa (slo + hrv) vendar hrvaški deluje normalno, pri slovenskem pa ni glasu, ni slike samo napis HD storitev kroži po ekranu ????!!!! Moč signala je 87%, kvaliteta signala pa 100%....
Pa še nekaj, če v meniju nastavim državo slovenijo mi sploh ne omogoča iskanja DTV kanalov, če pa nastavim npr država Avstrija pa mi ponudi DTV????
Sem lastnik omenjenega TVja, pa me zanima sledeče: ali ta model podpira mpeg4 standard? Namreč v DTV načinu mi najde 2 multipleksa (slo + hrv) vendar hrvaški deluje normalno, pri slovenskem pa ni glasu, ni slike samo napis HD storitev kroži po ekranu ????!!!! Moč signala je 87%, kvaliteta signala pa 100%....
Pa še nekaj, če v meniju nastavim državo slovenijo mi sploh ne omogoča iskanja DTV kanalov, če pa nastavim npr država Avstrija pa mi ponudi DTV????
ModriN96 ::
ČE tuki na forumu ne boš dobu info. potem kontaktiraj mercator center tehnike črnuče al pa recimo eurovision v btc-ju al pa pač eno štacuno k se z lg-ji ukvarjajo...
pia2001slo ::
@gozy
mislim da ima ta model samo MPEG-2 dekoder (zato tudi imaš HR kanale ker oddajajo v tem formatu), MPEG-4 mislim da ima npr. serija 5500
lp
Jolly
mislim da ima ta model samo MPEG-2 dekoder (zato tudi imaš HR kanale ker oddajajo v tem formatu), MPEG-4 mislim da ima npr. serija 5500
lp
Jolly
ridik ::
Jaz imam Model 42LG6100
in mi najde SLO in IT digitalne kanale. gledam pa lahko samo IT, pri
SLO mi napiše NO SIGNAL ( če imam cela EU MPEG-2 , zakaj so naši tako glupi in izberejo MPEG-4 ???? )
in mi najde SLO in IT digitalne kanale. gledam pa lahko samo IT, pri
SLO mi napiše NO SIGNAL ( če imam cela EU MPEG-2 , zakaj so naši tako glupi in izberejo MPEG-4 ???? )
Infinity ::
zato ker bo celotna EU leta 2011 prešaltala na MPEG4, naši pa so se odločil pametno za naprej in niso investiral v zastarelo tehnologijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Infinity ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25137 (15825) | OK.d |
» | lcd tv lg 32lg3000 "hd storitev" napisOddelek: Pomoč in nasveti | 3946 (2922) | kmetek |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58137 (34849) | Alexius Heristalski |
» | DVB-T sprejemik problem...Oddelek: Zvok in slika | 3182 (2680) | lebang1 |
» | DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 23178 (19107) | Domn |