» »

tiskalniki, kartuše in filanje kartuš

tiskalniki, kartuše in filanje kartuš

vir ::

Imam dober zalogaj barve za filat kartuše. Na embalaži piše Canon, ampak nevem pa če ni to samo tako brezveze napisano ker koker jaz vem so barve pri vseh na osnovi vode.
S filanjem kartuš nimam dobrih izkušenj. Pri prejšnjih tiskalnikih je bilo kmalu konc vesela. Zdaj imam že nekaj časa tiskalnik Canon iP 1300. Prvo kartušo sem ene 3krat nafilal in je bilo OK. Naslednje 2 pa niso delovale ko treba. Ena je šla direkt v kanto, pri drugi pa sem večno vklapljal Deap Cleaning, pa še potem ni bilo kot treba...

Zdaj imam namen kupit multifunkcijsko napravo 3 v enem. Nebi rad kupil nekaj dragega ker rabim občasno za domačo rabo in več ko 100€ niti pod razno ne dam. V mislih imam tega Canona Canon pixma mp190 za 65€ ker ima iste kartuše kot moj tiskalnik tako da če se mi pokvari lahk dam kartuše v star tiskalnik. Po drugi strani pa so spet kartuše....
Kakšne izkušnje mate vi s filanjem? Katere kartuše so dobre za filat in katere ne?

trek@s ::

Jaz imam zelo dobre izkušnje s filanjem pri HP-jevih kartušah.

e-marko ::

HP je super za filat, ker ima glavo na posamezni kartuši in ni takšen problem kupiti novo kartušo, če se kaj zalomi. Vsaj tako je imel moj stari HP. Za nove ne vem?
Imam Canon Pixma ip4200 in filam kartuše že od začetka vendar je težava v tem, da ima posebej kartuše in posebej skupno glavo in v mojem primeru imam težave z črno barvo, saj je glava očitno zafilana in ne pomaga nobeno čiščenje oz. le-to pomaga kratek čas. Vse ostale barve so ok. oz. ni težav z glavo. Ko bo dokončno crknil vsekakor nabavim zopet HP-ja. Splača pa se vsekakor filati, ker sem že profitiral nakajkratno vrednost novih kartuš in tiskalnika.

LP
...somebody, somewhere...

vir ::

Odločam se med tistim Canonom MP190 ki sem ga nalinkal v prvem postu in med HP F2280 , ki je trenutno tudi v Sparovih trgovinah. Pri tem HP nevem če ima tiskalno glavo vgrajena kartuša ali tiskalnik. Kupil bi tiskalnik ki ima vgrajeno glavo na kartuši.
Katerega priporočate?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6423269 (15543) Spock83
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5514839 (9419) matej5734