Forum » Omrežja in internet » Kabel in ISP
Kabel in ISP
Yurko ::
Zdravo!
Sem na kablu preko Siola in nisem zadovoljen z njegovo hitrostjo. Ker Telemach omogiča različne ISPje (telemach, volja, perftech) in mislim menjati ISPja me zanima kerga se splača. Cincam med telemachom in voljo. Kake o kaj vase izkušnje. Kake povezave imata ta dva ISPja v svet?
ThnX za mnenja!
Yurko
Sem na kablu preko Siola in nisem zadovoljen z njegovo hitrostjo. Ker Telemach omogiča različne ISPje (telemach, volja, perftech) in mislim menjati ISPja me zanima kerga se splača. Cincam med telemachom in voljo. Kake o kaj vase izkušnje. Kake povezave imata ta dva ISPja v svet?
ThnX za mnenja!
Yurko
ender ::
telemach ima po mojih izkušnjah (čeprav izgleda, da sem edini s takimi izkušnjami) zelo dobro povezavo - prenosi iz tujine prek 200 kb/s (za enkrat še nisem omejen, potem bo verjetno povsod 64kb/s)
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
SLOWWWeb.net ::
Jaz bi izbral voljo. Dobiš vsaj fiksni IP, imajo 24urno tehnično podporo.
Sam tako tudi čakam na voljo oz. amis.net-kdor bo pač hitrejši .
Sam tako tudi čakam na voljo oz. amis.net-kdor bo pač hitrejši .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
LunKi ::
Mam telemach. Edina stvar kar me zadržuje da ga nebi f**** čez okn je ftp.
60kbs v sloveniji - 5kbs v ameriki
Adsl ma sosed in je zakon
Kaj je z tem docsisom??? A bi kej pohitril
Cabl sux, sploh pa upload pr telemachu
60kbs v sloveniji - 5kbs v ameriki
Adsl ma sosed in je zakon
Kaj je z tem docsisom??? A bi kej pohitril
Cabl sux, sploh pa upload pr telemachu
ender ::
LunKi: imam Telemach docsys. Downloadi prek 200kb/s (iz FTPja pa 270kb/s), ul do 64 kb/s
There are only two hard things in Computer Science:
Yurko ::
Docsis je kuker jest vem samo ime standarda, ni pa po specifikacijah hitrejši od starih modemov. Fora je v tem, da je imel pred docsisom vsak proizvajalec svoj standard in večinoma med sabo niso bili združljivi.
Zdej pa kupiš docsis modem, se čez dve leti preseliš in ga teoretično še vedno uporabljaš pri drugem operaterju (seveda ga mora le-ta podpirat, ampak to ga zdej itak skorej vsi).
V glavnem pa me zanima še nekej. A kdo ve kakšne povezave mata v svet telemach in volja. Pa kakšno povezavo ma volja na telemach. Ker kuker sem jest slušou ma siol povezave na telemach samo nekaj Mbit, iz tega sledi slabo delovanje.
Zdej pa kupiš docsis modem, se čez dve leti preseliš in ga teoretično še vedno uporabljaš pri drugem operaterju (seveda ga mora le-ta podpirat, ampak to ga zdej itak skorej vsi).
V glavnem pa me zanima še nekej. A kdo ve kakšne povezave mata v svet telemach in volja. Pa kakšno povezavo ma volja na telemach. Ker kuker sem jest slušou ma siol povezave na telemach samo nekaj Mbit, iz tega sledi slabo delovanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24061 (12925) | smash |
» | Nemo vs. DOCSISOddelek: Omrežja in internet | 2189 (1704) | undefined |
» | Telemach kabel ali Siol ADSL?Oddelek: Kaj kupiti | 2392 (1918) | Fury |
» | telemach kabelski internet vs. adsl (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4753 (3651) | Uporabnik |
» | Telemach ?Oddelek: Omrežja in internet | 2154 (1716) | bzagozen |