» »

Povezava laptopa z routerjem-pomoč

Povezava laptopa z routerjem-pomoč

Klemeen ::

Jaz nisem več pameten no..kupil prenosnik pred dvemi dnevi, normalno ustvaril povezavo poiskal router na prenosniku in se povezal gor in net normalno delal. Včeraj sem šel pod mapco ASUS na laptopu in kliknil na posodobitev, resetiralo mi je komp, nekaj delalo v biosih in potem normalno odprlo windowse, vse lepo in prav, a potem grem pod omrežne povezava, da bi se povezal na net preko Lana, kamor se poveže router in glej ga zlomka, Lana ni več nikjer ???
Povezava za net je še vedno (da se preko te povezave povežeš na Lan, lan se poveže na router), a Lan-a ni več nikjer. Zdaj me pa zanima, kaj je tukaj problem, ker jaz res tega ne razumem, da posodobiš komp in prideš noter in povezave za na router ni več nikjer. Potem sem še nekaj ustvarjal, pa niti tiste "funkcije" za poiskat wirellerss povezavo ne najdem, da mi poišče prosti router, a se je tudi to izgubilo, ali nevem kaj...
Enostavno nevem kaj narediti no, takega problema pa še nisem imel, da ne bi moral vspostaviti povezave oz. niti ne narediti no..na tak način. Potem sem probal še obnoviti sistem, da bi mi razveljavilo te posodobitve in da bi bilo isto kot prej, a ne pomaga tudi če obnovim sistem, je isto. Tako da res prosim za pomoč, če je že kdo imel takšen problem, ali ve rešitev.
Hvala, lp

Klemeen ::

Jooj kako sem lahko to spregledal..izgubljam cel dopoldan živce zaradi te povezave in potem pozabim na gumb za vklop wireless povezave lol.
Dela normalno zdaj, lahko izbrišete niz, da ne bom smetil po forumu. lp

toxius ::

Jooj kako sem lahko to spregledal..izgubljam cel dopoldan živce zaradi te povezave in potem pozabim na gumb za vklop wireless povezave lol.
Dela normalno zdaj, lahko izbrišete niz, da ne bom smetil po forumu. lp

živemu človeku se vse naredi, to si boš zapomnil za celo življenje ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brezžična povezava računalnik - router ali router - router

Oddelek: Omrežja in internet
143378 (3162) ropo009
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11952174 (23924) simone
»