Forum » Pomoč in nasveti » Težave s prenosnim diskom
Težave s prenosnim diskom
Leon123 ::
Imam prenosni disk velikosti 320G, vendar ko ga preko USB kabla, vklopim v računalnik mi ga ne zazna. Probal sem na 3 računalnikih, s tremi različnimi kabli, vendar ni nič. Kaj naj storim.
ModriN96 ::
usb priklop na zunanjem ohišju je lahko zanič. ker če se ti disk ob vklopu prižge in ti ga winsi ne zaznajo druge možnosti skoraj da ni...
buneech ::
Kateri disk imaš, si ga priklopil v elektriko (če ima ločeno napajanje), ima mogoče priklop preko dveh USB-jev...?
Malce več informacij posreduj.
Malce več informacij posreduj.
JayKay ::
desni klik na moj računalnik -> upravljaj -> upravljanje diskov in inicializiraj in določi velikost(i) particij
Duhec ::
Je kdaj za zunanji disk sploh kje delal?
Si to sam sestavil ?
Je disk ata ali sata ?
Drugače odstrani disk iz usb zunanje enote in ga direkt priklopi na kablažo v pcju, da presekaš napako na pol in vidiš ali te heca disk ali usb zunanja enota s kablom.
Si to sam sestavil ?
Je disk ata ali sata ?
Drugače odstrani disk iz usb zunanje enote in ga direkt priklopi na kablažo v pcju, da presekaš napako na pol in vidiš ali te heca disk ali usb zunanja enota s kablom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MicroSD za Raspberry Pi B+Oddelek: Strojna oprema | 3054 (2697) | micoboy |
» | USB 3.0 dvakrat hitrejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19895 (15514) | Lonsarg |
» | Zunanji disk-NE DELUJEOddelek: Strojna oprema | 12937 (12431) | Kotar |
» | Sistem sicer zazna nov disk, ki pa ga ni v Moj računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1111) | strajnarR |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7591 (6425) | Lyon |