Forum » Omrežja in internet » Izbris s Simpatij
Izbris s Simpatij
slitkx ::
Morda kdo ve, kako se ukiniti račun na Simpatijah?
Sem že pisal adminu, pa mi ni odgovoril, na forum Simpatij mi pa ni za iti, ker me vse mine, ko sem gor. (SPAM, SPAM & SPAM...)
Sem že pisal adminu, pa mi ni odgovoril, na forum Simpatij mi pa ni za iti, ker me vse mine, ko sem gor. (SPAM, SPAM & SPAM...)
blackbfm ::
Ena možnost je da shekaš glavni server in se zbrišeš. Ali pa recimo nekako ugotoviš kje se strežnik fizično nahaja, greš tja, zunaj poliješ z bencinom in prižgeš vse skupaj. Samo ta druga varjanta verjetno ne bo šla, ker so strežniške sobe zaščitene proti požaru or something
Matheeew ::
Zbriši vse svoje podatke, zamenjaj prikazno ime in te baba ziher ne bo dobila, da si druge iskal na netu
slitkx ::
Kak nov odgovor morda, nasvet? Onadva tipa, ki naj bi bila na Simpatijah odgovorna za brisanje, že od februrja nista bila gor...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - facebook,msn - hackerjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5210 (4360) | slavkorajko |
» | Applov iPad zlomljen v enem dnevu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 36632 (31590) | we_are_borg |
» | Kišta za 150-160k SITOddelek: Kaj kupiti | 3696 (2212) | DaVidQ |
» | Od 1 Novembra imamo v Sloveniji kar nekaj pedofilskih spletnih strani ?Oddelek: Loža | 3950 (2637) | poweroff |
⊘ | Kaj menite o glasujzame.com??Oddelek: Loža | 2995 (2575) | Kami |