» »

Kaj menite o glasujzame.com??

Kaj menite o glasujzame.com??

Reliant ::

torej?? kaj menite o g.z..com?

Moje osebno mnenje je, da bi bilo stran "glasujzame" treba skiniti iz neta, saj se mi zdi da gre za eno veliko javno hišo, v katero se prijavijo osebe, ki si želijo pozornosti. Te osebe niso v vsakem primeru "slabe". Po določenem času, se mišljenja večine glasujzame uporabnikov silovito spremeni.

zakaj je glasujzame brezvezen!?
Odgovor je sila preprost!
Uporabniki se največkrat "zaljubijo" v druge uporabnike glasujzame, katerih pa je veliko! Prav zato, ker jih je veliko, se navadno njihova razmerja končajo v dokaj kratkem času, zaradi druge punce ali kakršnega koli primitivnega razloga!

-večina uporabnikov je mladoletnih (med njimi zelo veliko 15-)

Veliko uporabnikov spremeni svoj odnos do sogovornika, kar se še najbolj pozna pri pogovoru preko interneta, saj se pre-pogosto uporabljajo zamenjave črk z številkami in drugimi simboli.

Najbolj trpi bralec, ki uporablja chat client, ki podpira smajlije, saj večina uporabnikov gz uporablja veliko smajlijev, ki ne ponazarjajo več čustev, ampak ČRKE!.

Veliko uporabnikov zgubi "respect" (heh), do tistih, kateri niso enako misleči.
  • zaklenil: Tody ()

aljazh ::

Nihče te ne sili, da obiskuješ GZ...

Sicer pa je GZ lahko tudi precej koristna stran... vprašaj na SI-CERTu
8-)

Glede "sweetko syntax pa"... Če ti ne pišeš tako, bo ponavadi tudi sogovornik hitro opustil ta način pisanja. Sploh če ga večkrat prosiš, da naj napiše pravilno, ker ga ne razumeš.

BlazP ::

Reliant: Slabe izkusnje z mladoletnicami iz GZ ? :D

SaXsIm ::

aljazh, da >:D Poznam precej takih "hackerjev", ki jih nihče ni mogoče ujeti. Pol pa najdeš na simpatijah/gz njegovo fotko...
SaXsIm

;-) ::

Sicer me GZ ne moti-naj bo. Zakaj bi pa ga blo treba skinit z neta??? Pol si že ti med tistimi nesrečno zaljubljenimi da si tak nesrečen [joke].

Če pa vprašaš po oceni GZ bi ocenil minimalno...stvar je že prevelika, preveč je že vsega, slike niso več realne, za nobenega nisi več ziher kdo je pa če se je sam dal gor itd. popolna polomija!

To je SAMO moje mnenje!

vrtnyka ::

Pozdravljen :)

To, da ti je glasujzame bedna stran se nekako razumem. Ne razumem pa tega, zakaj hoces ukinit stran ? Kot prvi argument si navedel, da je glasujzame stran ena velika javna hisa. Dam ti tocko tukaj, g.z. je res bil taki vendar se je v zadnjih 2 leti precej spremenil in ni vec tolko pornografije gor. Ja osebe si zelijo pozornosti, seveda. A tebi ne godi, ce ti kdo rece, da si luskan ?:D Glede tega, da je g.z. brezvezen ne vem no ... poglej. Narejen je bil za najstnike in najstnice .. za sklepanje prijateljstev in mogoce se kaj vec. Poznam par parov, ki so se nasli preko nase strani in se vedno vztrajajo, torej smo namen strani ocitno dosegli! Glede trajanja zveze je pa tako. Kdo ti garantira, da tvoja zveza nebo kratka, ce bos punco spoznal nekje zunaj ? Tako, da za kratke zveze pa res ne mores kriviti strani.

Meja uporabnikov je bila postavljena na 15, vendar smo zaradi velika navala ljudi, ki so pod 15 mejo spustili na 13. Kakorli ze 13 letnice srecas tudi na cesti, jim tudi tam reces, naj gredo domov?
Aja .. naj dodam, da sem administratorka tam ze cez 2 leti in zelo pazim pri odobravanju slik, kaj bom spustila na stran in kaj ne.

Smeski, razne kode, ki jih lahko uporabljas pri pogovoru preko interneta... za njih ti krivis glasujzame ?! Zakaj ze ?
Lazne slike .. se strinjam. Veliko je teh prijav, vendar mi ob odobritvi ne moremo vedeti ali je to res on/a ali ne. Ce pa pride fake prijave pa seveda ukrepamo in, ce se to ponovi tudi kaznujemo uporabnika, ki je lazne slike poslal na stran.

"Veliko uporabnikov zgubi "respect" (heh), do tistih, kateri niso enako misleči."
Tukaj si pa totalno zgresil. Vsak uporabnik ima svojo "frend listo" in vecinoma glasusejo za tiste, ki so na tej list. Ocene so od 1-10 ravno zaradi raznolikosti okusa. Ce pa si tole rekel zaradi foruma .. potem pa stran nima nic s tem.

Moje osebno mnenje je, da je posameznikova odlocitev ali bo na strani ali ne, in menim, da stran ima svoj potencial in bi jo uporabniki pogresali.

Aja naj dodam se tole ..

Poglej si stran simpatije in glasujzame in mi potem sporoci katero stran bi rajsi ukinil.
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

T(he) Boss ::

Jaz bi samo povzel samo eno reklamo za avtomobil, torej moti me predvsem to, da si jaz nisem izmisli tega, ker stran ima tako stevilo klikov dnevno, da lahko vecina slovenskih strani samo sanja o tem 8-O

Reliant2 ::

ADMINISTRATORJI SLO TECH : prosim odstranite uporabnika Reliant.. ker sem si zaradi ene napake naredil Reliant2. se opravičujem zaradi kakršnih koli problemov..

PISAVA:
glasujzame beri.. : 300 smajlijev.. ki ti spamajo na veliko .. .. no dokler spamajo samo glasujzame je še ok.. samo potem pa vidiš.. ko ti celo na mircu spamajo 300 na uro..
k4xi k4i???, k4k p4 k41 l0v3, c3 l4hk0 4ask4m?
čudno da so vsi od teh, ki pišejo takšno besedilo na eni od teh strani.. mhm..


vrtnyka :

pozdravljena, moram rečt, da si ti še edina od pametnih na gz.. (ne govorim samo iz mojega pogleda, amapak tudi zaradi mnenja drugih)..

ZAKAJ *RESPECT* ..

ja kolegi so ja.. majo svoje gz kolege.. .. samo ne vem.. veš en full dober folk, se je spremenil v 1 letu .. popolnoma.. in to zelo na slabo.. nekateri so popolnoma spremenili svoje prioritete, cilje in mnenja o stvareh..

Vsekakor.. po mojem mnenju (na oko), najbolj obiskana stran na dan.. saj bi bilo cool, če tričetrt folka ne bi začelo iskati samo kako postati cool.. in zaradi tega zamujati priložnosti, ki bi jim veliko več dobrega prinesle v življenju..

ZVEZE:

ok.. se popravljam.. ne kratke zveze! to je popolna napaka.. pardon.. poprava : punce ki pač vidijo.. aha ta je cool.. ok.. add msn.. 2 dni z njim.. 3 ure spet na glasujzame.. wow.. ta še je bolj cool.. se srečata etc..etc.. pol pa se spomni.. aja še mam enega fanta.. točno..
Hmm.. ja nič onega bom pustla, ker je malo manj cool od tega.. ja mu to pove.. on ji grozi z samomorom.. it happens..
(se je že zgodilo.. in bi se skoraj končalo)

Uporabniki bi jo pogrešali in to zelo!!, tak kot drogo ki je kar na enkrat več ni.. čeprav droga je slaba za organizem :)

Lep pozdrav!! (če ne boste znali brat.. pardon, sem hitro pisal)
natural selection

Daedalus ::

Em, stran za duševno neuravnovešenost uporabnikov nekak ne more biti odgovorna, ne?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Tody ::

jah res, če se folk spremeni potem lahko kriviš, tudi mobitele, Joker, navse zadnje tudi Slo-tech... ali pa vaške pijance če smo že tam... Go out and get some real frends...

Tear_DR0P ::

bi reku da boš stran najlažje ukinu tako, da jo nehaš uporabljat.
jst bi tud lahko reku, da je glasuj zame kriv, da moj brat ne bo naredu letnika, ker je names da bi spal, cele noči glasoval - debil, por njegovih letih sm jst passworde za pron iskal po netu :)
kar pa se tiče "pičkic", ki se napol nage slikajo in same objavljajo, mi je pa to kul - sploh če bi bil pedofil, bi oboževal take strani.

aja ukinte slo-tech, ker preveč časa tle preživim in bom mogoče celo fuknu kak izpit zato
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

AndrejS ::

Raje si ukini internet pa ne boš imel problemov.
GZ je pač stran za otroke

Tody ::

No smo slišali že vse možne strani in argumente, ocenjujem da ta debata ne bo plodna, zaklepam tole...

Kami ::

V bistvu stran ni tardna, tardni so uporabniki ki so gori.

80% uporabnikov me opis v enakem stilu "dobla sem nalogico, da opišem .... je zelo sexy ... če mu bo kdo kaj naredo bo vido ...."

Lahko bi naredi neko formo, da se nebi rable take 11 letnice mučit pa bi samo nick vstavle pa bi jim generiralo taki opis.

Seveda male črke, dosti smajlijev in tako barvo pisave ko se na belem odzadju nena skoro nič vidi in seveda zamenjavo črk z številkami in simboli.

Druga bedna stvar pa so še komentari v smislu "desetkica back itd" (koga boli če si dala desetkico).

Lahko bi ukinli vse ocene razen 1 in 10, ker ostalo se tak nena uporablja.


Potem pa še seveda take sliko ko se vidi samo del telesa oz. joške oz. slike ko so gori njene frendice, nje pa se skoro ne vidi.

PS: Stvar ki bi jo blo treba nujno okinit je HTML kode v opisu in misli, nevem zakaj je še niste?

Te bi stran postala malo bol berljiva ampak še vedno bi zaradi tardnih uporabnikov bla dokaj bedna.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prodaja in nakup spletnih strani???

Oddelek: Izdelava spletišč
344155 (806) jaz111
»

Od 1 Novembra imamo v Sloveniji kar nekaj pedofilskih spletnih strani ?

Oddelek: Loža
343814 (2501) poweroff

MSN plačljiv?

Oddelek: Loža
292927 (1939) Matek

kako na glasuj zame naret skripto .. ki ti bo sama davala desetke ?

Oddelek: Loža
272060 (1503) Ziga Dolhar
»

Nova anketa! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
526508 (5619) Tody

Več podobnih tem