Forum » Omrežja in internet » Ojacanje wireless signala
Ojacanje wireless signala
guzmiricka ::
Na vikendu lovim brezplacen wireless signal, vendar samo na terasi....ali je kaksna varjanta, da ga ojacam, da bi lahko imeli signal tudi notri po celem stanovanju...npr. z dodatnim routerjem (na terasi), vendar brez moznosti posega v router s katerega sprejemam signal ?
Hvala za namige !
Hvala za namige !
bluefish ::
Kar naravnost povej, da nekomu kradeš omrežje.
Daj dodaten router in ga nastavi kot repetitor.
Daj dodaten router in ga nastavi kot repetitor.
R-S-LoVe ::
access point in ata google
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
blackbfm ::
Če se ti da vzet nekaj časa za nastavljanje zadeve je verjetno bolj smiselno vzet router kaj v rangu WRT54GL kamor naložiš dd-wrt.
Ni problem "v kraji" je od lokala in ga nam dajejo z dovoljenjem...samo ravno v njihov ruter pa ne bi posegali...
A ma kdo kaksen link za nastavitve v ruterju oz. me usmeri za navodila...
Lp..
A ma kdo kaksen link za nastavitve v ruterju oz. me usmeri za navodila...
Lp..
mi je jasno, kater je ip ruterja...zanima me link do nastavitev ruterja, da bo deloval kot repetitor
blackbfm ::
Naložit moraš DD-WRT firmware..na lastno odgovornost, potem pa izbereš kakšen tip repeaterja hočeš in slediš navodilom
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Li...
S Tomato firmwarom gre lažje (izbereš možnost wirless client), samo moraš bit potem na svoj router povezan s kablom.
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Li...
S Tomato firmwarom gre lažje (izbereš možnost wirless client), samo moraš bit potem na svoj router povezan s kablom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z WIFI - routerOddelek: Pomoč in nasveti | 2635 (2055) | Cifix63 |
» | daljši doseg wifi signalaOddelek: Omrežja in internet | 6673 (4986) | maremare |
» | Ojačanje WIFI signala z dodatnim routerjem?Oddelek: Omrežja in internet | 4654 (4463) | amacar |
» | Linksys WRT54GL in e-točka (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6878 (5857) | ...:TOMI:... |
» | Razširiti wirelessOddelek: Omrežja in internet | 1423 (874) | NeMeTko |