Forum » Zvok in slika » dvb-c brez recivera?
dvb-c brez recivera?
shinko ::
Pozdrav!
Imam lcd tv (32lg5000) in digitalno tv od upc. Tv ima režo za PCMCIA kartico zaj pa me zanima, če obstaja kakšna kartica ki bi jo vstavil, tako da nebi uporabljal recivera za gledanje tv programov. Mora imet tv vgrajen dekodirnik dvb-c? dvb-t vem da ma za dvb-c pa nisem prepričan.
Prosim za mnenja in nasvete.
LP
Imam lcd tv (32lg5000) in digitalno tv od upc. Tv ima režo za PCMCIA kartico zaj pa me zanima, če obstaja kakšna kartica ki bi jo vstavil, tako da nebi uporabljal recivera za gledanje tv programov. Mora imet tv vgrajen dekodirnik dvb-c? dvb-t vem da ma za dvb-c pa nisem prepričan.
Prosim za mnenja in nasvete.
LP
Avian ::
OldSkul ne vem če vem da obstajajo readerji, katere zabiješ not v CI slot pa vstaviš kartico not pa normalno gledaš tv brez recieverja, je pa res to da ti ne delajo za vse TV
lp Avi
lp Avi
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas
shinko ::
ok. hvala. bi pa blo uporabno ker mi gre ta upcjev pilot na živce. pa tudi teletekst in ostale info lepše zgledajo prek tvja kot pa reciverja.
LP
LP
AndrejS ::
Ravno zaradi DVB-C nisem kupil LG televizorja. DVB-C (in T) imajo vgrajen sony in philips TV sprejemniki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)Oddelek: Pomoč in nasveti | 8531 (4170) | predrag000 |
» | digitalni sprejemnik (DVB-C) za TVOddelek: Zvok in slika | 18489 (9963) | mysterio |
» | Vgrajen DVB-T/DVB-C/DVB-S2 vs. zunanje napraveOddelek: Kaj kupiti | 2641 (2503) | OldSkul |
» | USB DVB-C, DVB-T HD kartica Anysee E30 Combo PlusOddelek: Zvok in slika | 4515 (4097) | bbenci2 |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26035 (22603) | icek |