Forum » Kaj kupiti » Vgrajen DVB-T/DVB-C/DVB-S2 vs. zunanje naprave
Vgrajen DVB-T/DVB-C/DVB-S2 vs. zunanje naprave
Saladin ::
Čist na kratko:
Kako je z kvaliteto teh v TV vgrajenih DVB-T/DVB-C/DVB-S2 sprejemnikov naspram zunanjim škatlam?
Ali je dovolj vse imeti v TV-ju ali je bolje imeti zunanje škatle in dekoder v TV-ju za backup?
Govorim o Sony, Samsung, Sharp in Toshiba Full LCD TV-jih.
Kako je z kvaliteto teh v TV vgrajenih DVB-T/DVB-C/DVB-S2 sprejemnikov naspram zunanjim škatlam?
Ali je dovolj vse imeti v TV-ju ali je bolje imeti zunanje škatle in dekoder v TV-ju za backup?
Govorim o Sony, Samsung, Sharp in Toshiba Full LCD TV-jih.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
r0Kk ::
Moj kratek odgovor: vgrajeni sprejemniki so zelo kvalitetni. Poleg tega, da ni potrebnih dodatnih kablov, napajalnikov, daljincev itd., je vse prilagojeno na TV, jaz sem testiral DVB-T, redno pa uporabljam DVB-C na LG televiziji in deluje brezhibno.
Gogo ::
Uporablja kdo Panasonic TX-P42GN23, ki ima vgrajen tudi DVB-S? Kako zadeva dela?
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
PaJo ::
DVB-S2 pri Panasonicu deluje super, uporabljam cca 2 meseca in sem zelo zadovoljen, tudi preklop programov je ok.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
BlueRunner ::
Definitivno je bolje imeti vse v TV-ju: manj škatel in manj kablov. Edini ampak res edini fehler TV-jev, ki imajo kombiniran DVB-T/C/S/S2 dekoder je zame ta, da boš še vedno potreboval ločen STB, če boš želel uporabljati dva različna standarda, kjer so kanali šifrirani. Recimo DVB-C + DVB-S. Ker ga nisem našel TV-ja, ki bi imel en tuner ampak še vedno dva CI slota, to pomeni, da za eno varianto še vedno potrebuješ STB.
Vendar bolje enega, kot pa tri.
Vendar bolje enega, kot pa tri.
OldSkul ::
Za DVB-S2 je še vedno bolje en dobr linux sprejemnik, seveda vse je odvisno od tega koliko te zanima satelitska. Drugače pa ja, najboljš je met vse vgrajeno v TV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips 47PFL6067K/12 ne najde nobenega kanala (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21768 (20497) | todman74 |
» | DVB-S2Oddelek: Kaj kupiti | 3168 (1722) | mumbo |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58547 (35259) | Alexius Heristalski |
» | DVB-C in Siol IPTVOddelek: Zvok in slika | 1521 (1441) | 20sdfj093f |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26122 (22690) | icek |