Forum » Operacijski sistemi » Microsoft DirectX
Microsoft DirectX
Roxi ::
Zanima me zakaj mi F1 2002 napise da se ne more zagnat, ker nimam DirectX 8.0 . Mam Windows XP in mislim da mam DirectX 8.0. Hotu sem ga tut install-irat pa mam samo tiste ki so za Win 95,98,ME.
Zdaj enkrat je prisla ven V8.1 pa me zanima ce je ta tut za XP-je. Glih zdaj si dajem dol DirectX 8.1 za win 2000. A bo ta dober ali bom moral dobit tistga za NT-je?[:\]
Zdaj enkrat je prisla ven V8.1 pa me zanima ce je ta tut za XP-je. Glih zdaj si dajem dol DirectX 8.1 za win 2000. A bo ta dober ali bom moral dobit tistga za NT-je?[:\]
- premaknil: andrej ()
VASkO ::
samo je ta vgrajeni 8.1 starejsi build, tako, da je vseeno dobro instalirati paket 8.1 za 2000/XP
Roxi, mogoce nisi prav napisal, mogoce pa nimas DX8.1 kompatibilnih gonilnikov zaa graficno, zvok ali kaj drugega
Roxi, mogoce nisi prav napisal, mogoce pa nimas DX8.1 kompatibilnih gonilnikov zaa graficno, zvok ali kaj drugega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DirectX 9 se ne da instalirat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1214) | Alkoman |
» | Igre ne delajo?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (958) | Vlady |
» | Radeon 9000-zakaj mi javi to napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 1057 (889) | upirna |
» | DirectX 8.1 zunaj!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2368 (2368) | Senitel |