Forum » Hlajenje in modifikacije » eloksiranje aluminija
eloksiranje aluminija
AnubisOfDoom ::
Ni neposredno povezano z racunalnistvom, ampak nisem vedel kam bi dal, pa verjamem da vas je ze kar nekaj to delalo.
Koliko je cena za eloksacijo aluminija? Kupil sem 4 L-profile, ki jih bom imel za omarico oz. rack za hi-fi. Dimenzije so 5x5x90 cm, debelina pa 4 mm. Zanima me, koliko bi me stala eloksacija? Verjetno je to boljse kot pa barvanje?
zanima me okvirni velikostni red, ali je to nekaj evrov, nekaj deset evrov, al nekaj sto?
Koliko je cena za eloksacijo aluminija? Kupil sem 4 L-profile, ki jih bom imel za omarico oz. rack za hi-fi. Dimenzije so 5x5x90 cm, debelina pa 4 mm. Zanima me, koliko bi me stala eloksacija? Verjetno je to boljse kot pa barvanje?
zanima me okvirni velikostni red, ali je to nekaj evrov, nekaj deset evrov, al nekaj sto?
- spremenil: AnubisOfDoom ()
AnubisOfDoom ::
drugace sem mislil jutri/danes klicat v Hobotnico (http://www.hobotnica.si/elox1.htm), ker mi je blizje... No ja ubistvu bi se lahko tut v LJ odpeljal v koncni fazi...
sem v Teroxalu eloksiral, odlicna cena 2.5 evra na kilo. V Hobotnici pa predrago
sem v Teroxalu eloksiral, odlicna cena 2.5 evra na kilo. V Hobotnici pa predrago
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AnubisOfDoom ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hrvati te nategnejo tudi samo za 2 kn (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16216 (12780) | St235 |
» | Info: Termične lastnosti anodiziranega aluminijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2658 (2508) | einstein :P |
» | Hobotnica Paul (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10658 (7313) | Nagi Bator |
» | Borut Pahor in program SD (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6880 (5465) | Thomas |
» | Profesionalna tiskana vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5707 (5156) | Brane2 |