Forum » Hlajenje in modifikacije » Termalna pasta z HDT hladilniki
Termalna pasta z HDT hladilniki
axee ::
Sem pred nabavo Xigmatek HDT-S1283 (konec tedna naročim) in me zanima vaše ideje o uporabi termalne paste (v mojem primeru mx-2).
Tule sem najdu odlična navodila kako uporabiti pasto pri takih coolerjih, tista ideja z zapolnitvijo lukenj se mi zdi dobra, sam vaše mnenje, je bolje tako kot so oni dve črte narest direkt na hladilniku ali tko kot jst že neki cajta delam: da sam z prstom (mam čez kako vrečko) po procesorju razmažem enakomerno. Kaj se vam zdi bolje za ta hladilnik?
Tule sem najdu odlična navodila kako uporabiti pasto pri takih coolerjih, tista ideja z zapolnitvijo lukenj se mi zdi dobra, sam vaše mnenje, je bolje tako kot so oni dve črte narest direkt na hladilniku ali tko kot jst že neki cajta delam: da sam z prstom (mam čez kako vrečko) po procesorju razmažem enakomerno. Kaj se vam zdi bolje za ta hladilnik?
Pyr0Beast ::
Vrečka da. Kapljico paste na sredino, potem pa s prstom v plastični vrečki razmažeš zadevo.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 3070 (2172) | sixis4 |
» | Kaj vse znate skuhati? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10699 (9286) | STASI |
» | Antistatična vrečkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1525 (1100) | bandidosss |
» | Kakšna zaščita?Oddelek: Loža | 791 (588) | Martin Krpan |
» | Kako namažete AS5 na procesor?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1846 (1458) | Kr_Edn |