Forum » Operacijski sistemi » Load Balance in Failover
Load Balance in Failover
ABX ::
Vedno več se mi dogaja da stranke imajo po 2 ADSL liniji od dveh različnih ponudnikov.
Trenutno gledam kako bi zadevo avtomatiziral pri preklopu linije. Vse kar sem do zdaj videl pride v poštev če linija se prekine, ampak ne najdem nič v primeru "packet lost".
Vedno več je IP telefonije in zadeva postane delikatna če se kaj dogaja z mrežo. Je že kdo implementiral kaj takega?
Trenutno gledam kako bi zadevo avtomatiziral pri preklopu linije. Vse kar sem do zdaj videl pride v poštev če linija se prekine, ampak ne najdem nič v primeru "packet lost".
Vedno več je IP telefonije in zadeva postane delikatna če se kaj dogaja z mrežo. Je že kdo implementiral kaj takega?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Javno posvetovanje FCC-ja o ukinitvi nevtralnosti interneta velika manipulacija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17192 (14415) | Fritz |
» | telekom siol internet/TV že četrti dan out, kaj naredit?Oddelek: Omrežja in internet | 972 (668) | Ghost007 |
» | Računalnik se včasih ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 742 (604) | filip007 |
» | AMDjevi šestjedrniki za podnožje AM3Oddelek: Novice / Matične plošče | 3820 (3100) | WamPIRe- |
» | Kateri adsl al raje kabl??Oddelek: Omrežja in internet | 1782 (1270) | Tear_DR0P |