Forum » Loža » Jogi! kateri?
Jogi! kateri?
sh4rk ::
Amm rad bi kupu nov jogi 160x200 pa pojma nimam kerga nj vzamem :) Gledam kle od Meblo-ta pa se mi zdi kr vredu sam nekam drag :o. Zj me pa zainma kva vi priporocate, rad bi pa tko srednje trd jogi :) mam pa 85 KG.
tempoFlow ::
Pri ležišču je pomembno tudi, kakšno je dno postelje. V primeru, da imaš na dnu trd les ali deske, potem moraš izbrazi vzmetnico. V primeru, da imaš latoflex (gibljive deščice vpete v gumijaste nosilce) pa lateks ležišče ali pa peno.
Lateksa ne smeš nikoli polagati na zaprto dno, ker mora dihati, prav tako ne na deske, saj jih čutiš skozi.
Najbolj priporočam kombinacijo latoflex dno in lateks ležišče, kjer se večinoma da nastavljati tudi trdoto (vsaj v ledvenem delu). Jaz pa sem oboje kupil pri Hitex-u in mi ni žal, skupaj pa pride kar nekaj €, vendar navsezadnje spimo tretjino dneva .
Lateksa ne smeš nikoli polagati na zaprto dno, ker mora dihati, prav tako ne na deske, saj jih čutiš skozi.
Najbolj priporočam kombinacijo latoflex dno in lateks ležišče, kjer se večinoma da nastavljati tudi trdoto (vsaj v ledvenem delu). Jaz pa sem oboje kupil pri Hitex-u in mi ni žal, skupaj pa pride kar nekaj €, vendar navsezadnje spimo tretjino dneva .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 117697 (801) | mat xxl |
» | Iverka ali letviceOddelek: Loža | 7706 (1157) | JGhaydaa |
» | Kupil drago lezisce in posteljno dno, vendar se zmeraj slabo spim (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12735 (9617) | rockstar |
» | Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 94046 (29804) | Ganon |
» | Nakup vzmetnice - nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31536 (17842) | amigovespuci |