Forum » Programska oprema » VNC Vista - Ubuntu
VNC Vista - Ubuntu
tinlad3n ::
Pozdravljeni.
Imam težavo. Na laptopu imam naloženo visto home premium 64bit, na domačem računalniku pa imam Ubuntu. Domač je na internet povezan prek routerja. Forwardal sem porte 5800-5900. In zadeva prek lokalne mreže deluje lepo, ko pa se nekje drugje povežem pa se poveže in ko izrisuje desktop se ustavi na 1/4 in se ustavi.
Uporabljam RealVNC, ko pa uporabim UltraVNC pa pokaže cel screen vendar ko naloži screen se tudi ustavi. Kaj bi lahko bilo narobe?
Še slika:
Imam težavo. Na laptopu imam naloženo visto home premium 64bit, na domačem računalniku pa imam Ubuntu. Domač je na internet povezan prek routerja. Forwardal sem porte 5800-5900. In zadeva prek lokalne mreže deluje lepo, ko pa se nekje drugje povežem pa se poveže in ko izrisuje desktop se ustavi na 1/4 in se ustavi.
Uporabljam RealVNC, ko pa uporabim UltraVNC pa pokaže cel screen vendar ko naloži screen se tudi ustavi. Kaj bi lahko bilo narobe?
Še slika:
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
No Can Do ::
poskusi izklopiti torrente in uporabi low bandwidth connection. BTW kakšen paket imaš?
This user may use sarcasm and cynicism
in a way you are not accustomed to.
You might suffer severe mental damage.
in a way you are not accustomed to.
You might suffer severe mental damage.
tinlad3n ::
Sem čist nov na linuxu. Kako pogledam to?
Samo mi ni jasno zakaj bi uporabljal počasno linijo če imam na serverju 20/20 mbit optiko na clientu pa 10/10 optiko. :S
Samo mi ni jasno zakaj bi uporabljal počasno linijo če imam na serverju 20/20 mbit optiko na clientu pa 10/10 optiko. :S
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tinlad3n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341027 (41483) | ignats |
» | Nov preboj v izkoriščanju sukanja svetlobeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4294 (3130) | Glugy |
» | Sinope ruter in problemiOddelek: Omrežja in internet | 1568 (1317) | tilenn |
» | Prehod iz XP Pro na Server 2003?Oddelek: Operacijski sistemi | 1995 (1573) | Matri[X] |
» | remote desktopOddelek: Pomoč in nasveti | 1645 (1456) | hruske |