» »

Kdo je bil? Browsanje po disku preko start menija

Kdo je bil? Browsanje po disku preko start menija

andrej ::

Pred meseci je nekdo spraseval, ce se da preko start menija browsat po disku.Zal sem zgudo ta post...

No, zdaj vem. Sicer ni preko start menija, ampak preko taskbara. Desni klick na taskbar, Toolbars in potem Desktop. Potem kliknes na pusciso ob Desktop na Taskbaru in potem lahko browsas po vseh direktorijih in datotekah.

CaqKa ::

to sem bil jaz... spraševal sem če se da browsat po novem start meniju kot je šlo po starem.. to kar si pa rekel pa mam jaz že vsaj kaka dva meseca nareto.

aha ok, ni blema. kot sem reko nisem vedo kdo je bil in ce je to kak reso. glavno da dela:D

ma ko gledam na xp-erience.org desktope pa novice se marsikaj naučiš :) sploh desktop of the month bi si lahko marsikdo pogledal :)

krucymucy ::

ja ja! sem tud jaz ze mel tole ... sam nekako ne najdem kake posebne uporabnosti - vsaj za moj okus

za hitro browsanej je vredi... jaz bi ful to mel na desni klik.. tak kot ima beos. to mi je taboljše ko vse z desnim klikom nastaviš

Ah BeOS, kje so ti casi:D Skoda da se ni prav prijel. Je bil kar lustn sistem - pa se delal je jako hitro.

jaz se trudim zdaj da bi ga na ono mojo 486ko gor spravo zdaj... samo noče bootat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
10530891 (25287) kamuee
»

Predogled Windows 8 na voljo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
421104753 (86698) techfreak :)
»

Iščem searchbar kot v Visti

Oddelek: Programska oprema
71106 (933) tonic
»

10 vasih zelja za winse (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
603750 (3003) ABX
»

win xp