Forum » Strojna oprema » ati radeon 4870 in psu
ati radeon 4870 in psu
korenje_ver2 ::
A se lahko kaj nevarnega zgodi grafični kartici če psu ni dovolj močan?
Dejstvo je da se mi računalnik z takim psujem ne zažene in vidim samo črni zaslon.
imam pa 400W PSU. za 12V piše da je 22A.
Dejstvo je da se mi računalnik z takim psujem ne zažene in vidim samo črni zaslon.
imam pa 400W PSU. za 12V piše da je 22A.
- spremenilo: korenje_ver2 ()
Meizu ::
PSu maš prešvoh in definitivno kupi novega.
Grafi se pa ne bo zgodilo prav nič, ampak se pač ne zažene ker nima zadosti moči.
Grafi se pa ne bo zgodilo prav nič, ampak se pač ne zažene ker nima zadosti moči.
korenje_ver2 ::
ko sem vštekal v zunanji psu, 350W, mi je nekaj sekund še delal, dokler nism vidu nekih kvadratkov na lcdju. od takrat ne dela več.
Meizu ::
Hja. Mešanje dveh PSujev na eno grafo definitivno ni priporočljiva stvar. Glede na to, da imata PSUja najverjetneje različen tok na railih, bi se lahko celo kej razf**alo... Nevem, vprašej naše električarje na ST, ki obvladajo stvar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene (stuck on logo screen)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2010 (1818) | akulp |
» | Pomoč pri diagnostiki resnih hardwerskih težavOddelek: Pomoč in nasveti | 2603 (1820) | MrStein |
» | Asus P8H77-I + picoPSU (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11381 (10499) | akulp |
» | Nov računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13387 (12386) | solatko |
» | Računalnik "umre" po 20 sekundahOddelek: Strojna oprema | 2793 (2019) | Rias Gremory |