Forum » Izdelava spletišč » lepo prozim za mnenje strani
lepo prozim za mnenje strani
lufy ::
torej zgornji naslov pove vse.....
http://praksa.spts.si/nova/
zelo rad bi slišal tudi vaše mnenje kaj lahko izpoljšam dodam ali popravim(za forum se treba registrirat)
hvala vnaprej
http://praksa.spts.si/nova/
zelo rad bi slišal tudi vaše mnenje kaj lahko izpoljšam dodam ali popravim(za forum se treba registrirat)
hvala vnaprej
- spremenil: lufy ()
BaRtMaN ::
Matr, a te tako slo-techamo? Dela po polžje.
Uvodna stran je kar všečna, ampak je itak iz templata.
Malo bode v oči nekonsistentna grafika, ki si jo pretirano optimiziral. Sej štekamo, da gif zavzame malo prostora, ampak je primeren za slike z malo barvami, vsekakor pa ne za logo na vrhu strani, ki zgleda obupno - uporabi jpg. BTW, ta tvoj hed.gif ima 125 slajdov in je velik 4MB?? Ni čudno, da dela vse po polžje!
Nekonsistentna grafika pravim zato, ker maš desni meni malo grd - logo Wikipedie je prevelik, za vremensko škatlico se pa vidi, da je zunanja koda, ker zgleda preveč busy.
Uvodna stran je kar všečna, ampak je itak iz templata.
Malo bode v oči nekonsistentna grafika, ki si jo pretirano optimiziral. Sej štekamo, da gif zavzame malo prostora, ampak je primeren za slike z malo barvami, vsekakor pa ne za logo na vrhu strani, ki zgleda obupno - uporabi jpg. BTW, ta tvoj hed.gif ima 125 slajdov in je velik 4MB?? Ni čudno, da dela vse po polžje!
Nekonsistentna grafika pravim zato, ker maš desni meni malo grd - logo Wikipedie je prevelik, za vremensko škatlico se pa vidi, da je zunanja koda, ker zgleda preveč busy.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
bluefish ::
uredi si neko gostovanje, ker tole se nalaga v nedogled.
Naslovni banner je trenutno prevelik in zavzame preveč strani + potreben bi bil celoten redesign. Prav tako se malo bolj potrudi s poravnavo levega in sredinskega stolpa, da bo sta enake dolžine.
Glede na to, da uporabljaš Joomlo bi se lahko odločil za krajšanje urljev.
Barvna shema je še kar OK.
Vsebinskega dela strani niti ne bom komentiral, ker kaj konkretnega ni prisotnega. Si pa malo falil z idejo portala strani, ker je tovrstnih idej že ogromno in bo težko dobiti obiskovalce iz obstoječih portalov, ker ta tvoj objavlja le novice iz drugi virov.
Naslovni banner je trenutno prevelik in zavzame preveč strani + potreben bi bil celoten redesign. Prav tako se malo bolj potrudi s poravnavo levega in sredinskega stolpa, da bo sta enake dolžine.
Glede na to, da uporabljaš Joomlo bi se lahko odločil za krajšanje urljev.
Barvna shema je še kar OK.
Vsebinskega dela strani niti ne bom komentiral, ker kaj konkretnega ni prisotnega. Si pa malo falil z idejo portala strani, ker je tovrstnih idej že ogromno in bo težko dobiti obiskovalce iz obstoječih portalov, ker ta tvoj objavlja le novice iz drugi virov.
LeLa ::
Hitrost = res polžja
V levem stolpu maš preveč vsega nametanega oz. vkloplenih preveč modulov, kar ga dela čist nepreglednega;
pa probaj izbrati kak drug templejt al pa tega predelaj
moje čist osebno mnenje: to, da si vsak uporabnik sam izbira nek templejt, med temi ki so na voljo, se mi zdi čist mimo in nepotrebno -> ni ti treba pokazat vseh funkcionalnosti joomle
V levem stolpu maš preveč vsega nametanega oz. vkloplenih preveč modulov, kar ga dela čist nepreglednega;
pa probaj izbrati kak drug templejt al pa tega predelaj
moje čist osebno mnenje: to, da si vsak uporabnik sam izbira nek templejt, med temi ki so na voljo, se mi zdi čist mimo in nepotrebno -> ni ti treba pokazat vseh funkcionalnosti joomle
je res da je slo-tech forum oz kopija njegova gor!!!SE bo spremenilo v kratkem času in se bo prenehalo kopiranje novic itd...
sem zelo mlad kaj se tiče izdelava spletne strani in skušam najboljše naredit zato prosim za razumevanje
ideje še vedno dobrodošle in sem vesel kakršne koli kritike
sem zelo mlad kaj se tiče izdelava spletne strani in skušam najboljše naredit zato prosim za razumevanje
ideje še vedno dobrodošle in sem vesel kakršne koli kritike
jan01 ::
A desna polovica zaslona pa je za okras(že miljon reklam je boljših, kot bedna "leva poravnava" -Zakaj nekateri tako radi uporabljate tak stil?
najbolje. In tisto je, mimogrede, desna stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
oke desna astran adijo
ampak tisti ki imate 19" in več vidite da se stran še da raztegnit v širino za to rabim super administratorske pravice ali pa lahko kot administrator spremenim?
ampak tisti ki imate 19" in več vidite da se stran še da raztegnit v širino za to rabim super administratorske pravice ali pa lahko kot administrator spremenim?
#000000 ::
Definitivno odstran tud tole.
Nimate dovoljenja za ogled vira.
Prijavite se!
Ker bo obiska zelo malo, al pa nič.
Nimate dovoljenja za ogled vira.
Prijavite se!
Ker bo obiska zelo malo, al pa nič.
nevem kje lahko točno nastavim da bo forum viden tudi za tiste kateri niso prijavljeno
bom se potrudil....
bom se potrudil....
m0LN4r ::
Zakaj se nebi spravil zraven sam pa nardil eno popolnoma novo stran? In bi šel po vrsti od osnov in naprej?
A sploh ločiš kaj je dinamična pa statična stran? veš kaj je css, php itd.?
Po mojem če mate 10 uporabnikov in od tega so trije admini, bi moral vsaj en pošteno obvladat spletno oblikovanje itd.
A sploh ločiš kaj je dinamična pa statična stran? veš kaj je css, php itd.?
Po mojem če mate 10 uporabnikov in od tega so trije admini, bi moral vsaj en pošteno obvladat spletno oblikovanje itd.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
problem pri sedanjih "kreatorjih" spletnih strani je, da vzamejo joomlo in neko predlogo, nato pa vse skupaj brez pravega premisleka postavijo na net. Sicer s tovrstnim načinom ni nič narobe, če le imaš interesantno vsebino in nekaj že v izhodišču pripravljenega.
Saj to je največji problem mladine, da so preleni da bi si nekaj nardili sami. Pol pa ko treba nekaj v ozadju spremenit pa je že ohjoj kako velik problem.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
ampak zakaj bi šel in začel vse programirat če lahko in spleta potegnem kaj rabim in nedluje tak kot treba?
in ja sem že prej rekel da je forum enak kot jo ima slo-tech bo spremenjeno v tem tednu!!!
in dobil sem priložnost da si pač na šolski server postavim stran nerazumem razloga zakaj pa nebi probal če nimam kaj izgubit!
in ja sem že prej rekel da je forum enak kot jo ima slo-tech bo spremenjeno v tem tednu!!!
in dobil sem priložnost da si pač na šolski server postavim stran nerazumem razloga zakaj pa nebi probal če nimam kaj izgubit!
Kdo je rekel, da je slabo to kaj delaš? Namen ni slab, ampak način. To je isto kot, vinogradnik kupi vino in ga da v steklenice in proda. Kje je veselje obdelovanja goric in grozdja? To je bil banalen primer ampak upam, da ga razumeš.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
to že saj sam delam stran in mislim če pogledamo kaki slab mesec nazaj kaj sem vedel in kaj zdaj je že razlika.. :D
drugače pa hvala za comente kar tako naprej!
drugače pa hvala za comente kar tako naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako učinkovito povečati obisk na novi strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13236 (10363) | Tydek |
» | Internetna stran VS letna karta za fitnes. (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14058 (11216) | Jeronimo |
» | kaj manjka tej spletni trgovini...Oddelek: Izdelava spletišč | 2980 (1943) | WinsuckeR |
» | Novi Slo-Tech: meni zelo všeč! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 45527 (27393) | Ziga Dolhar |