Forum » Pomoč in nasveti » help: primarni-sekundarni monitor
help: primarni-sekundarni monitor
mersault ::
Hotel sem priključiti TV kot drugi monitor (TV-out) in nekaj zaštrikal...
Najprej sem TV fizično povezal, potem sem na namizju kliknil z desnim gumbom in šel v properties...tam sem imel dva kvadratka (kao 1. in 2. monitor) in sem šel na drugega...najprej sem obkljukal možnost "razzširi windows namizje na ta monitor" al neki podobnega in mi je razširilo, ampak na TV še vedno nisem mogel gledati filma preko bsplayerja, zato sem obkljukal še drugo možnost "uporabi ta (2.) monitor kot primarni"...
Sedaj ne morem nič početi na 1. monitorju, razen internet explorer mi deluje...ostalo se samo pojavi minimirano na spodnji vrstici (na 1. monitorju), na TV (2. monitor) se pa pokaže tisto, kar sem odprl...ampak kurzor miške je na 1. monitorju in ne morem z njim delati na 2. monitorju...noro...
Kako zamenjam nazaj, da bo 1. monitor spet primarni???
Najprej sem TV fizično povezal, potem sem na namizju kliknil z desnim gumbom in šel v properties...tam sem imel dva kvadratka (kao 1. in 2. monitor) in sem šel na drugega...najprej sem obkljukal možnost "razzširi windows namizje na ta monitor" al neki podobnega in mi je razširilo, ampak na TV še vedno nisem mogel gledati filma preko bsplayerja, zato sem obkljukal še drugo možnost "uporabi ta (2.) monitor kot primarni"...
Sedaj ne morem nič početi na 1. monitorju, razen internet explorer mi deluje...ostalo se samo pojavi minimirano na spodnji vrstici (na 1. monitorju), na TV (2. monitor) se pa pokaže tisto, kar sem odprl...ampak kurzor miške je na 1. monitorju in ne morem z njim delati na 2. monitorju...noro...
Kako zamenjam nazaj, da bo 1. monitor spet primarni???
andromedar ::
Jaz bi šel v varni način in deinstaliral monitor/grafično kartico - če ne gre drugače.
Eh?
tempoFlow ::
Na drugi monitor lahko greš tudi z miško. Greš preko roba ekrana (levo, desno gor ali dol - odvisno, kako imaš nastavljen sekundarni monitor) in se pojavi miška na drugem ekranu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni slike na LCD-juOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (927) | blackbfm |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18956 (12472) | Ursus |
» | Nova anketa: število monitorjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 11661 (8529) | Matevžk |
» | 2 monitorja + 2 miški?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1133 (1020) | TBit |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5405 (4125) | H_man |