Forum » Omrežja in internet » kako imeti možnost do interneta po evropi?
kako imeti možnost do interneta po evropi?
musicfreak ::
Zanima me ali je možno imeti dostop do interneta po evropi preko slovenskega ponudnika?
Odpravljam se v novo službo kjer bom enkrat v španiji, drugi mesec v nemčiji, belgiji, norveški in me zanima če bi lahko kako dostopal do interneta preko svojega laptopa?
hvala vam za pomoč!
Odpravljam se v novo službo kjer bom enkrat v španiji, drugi mesec v nemčiji, belgiji, norveški in me zanima če bi lahko kako dostopal do interneta preko svojega laptopa?
hvala vam za pomoč!
overlord_tm ::
mobitel? Samo pripravi se na velik račun :D
Drugače pa po hotelih imaš ponavadi vedno wifi pointe, nekje zaston, nekje za simbolično vsoto, nekje pa te ucurijo.
Drugače pa po hotelih imaš ponavadi vedno wifi pointe, nekje zaston, nekje za simbolično vsoto, nekje pa te ucurijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropska komisarka: Internet ni inherentno nevtralenOddelek: Novice / Zasebnost | 11124 (10290) | BlueRunner |
» | Represija proti kršiteljem avtorsko pravne zakonodaje v Britaniji?Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5167 (3578) | Daedalus |
» | Internet preko elektrikeOddelek: Omrežja in internet | 4015 (2973) | salesky |
» | Incotel in WiMaxOddelek: Omrežja in internet | 4119 (2679) | Spajky |
» | TELEKOM ZAČEL TRŽIT <b>ADSL</b> (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5797 (4247) | Opkow |