Forum » Loža » Podjetje, izdaja računa, freelancing..
Podjetje, izdaja računa, freelancing..
Geteburg ::
Zdravo!
Ali kdo ve kako je z izdajanjem računov, če delam preko spleta (freelancing). Vrjetno vsi poznate spletne strani kot so rentacoder.com itd.
Kako je z računi? Skozi mesec opravim več projektov in potem enkrat mesečno dobim ček za vse projekte. Račun, ki je samo za potrebe moje firme napišem na te strice, ki so mi ček poslali? In ne za vsak projekt.. Je to pravilno? Se kermu kaj sanja?
Pri google adsense je enako, če se ne motim.. Račun se napiše na Google, ker ti google ček pošlje..
Lep pozdrav
Ali kdo ve kako je z izdajanjem računov, če delam preko spleta (freelancing). Vrjetno vsi poznate spletne strani kot so rentacoder.com itd.
Kako je z računi? Skozi mesec opravim več projektov in potem enkrat mesečno dobim ček za vse projekte. Račun, ki je samo za potrebe moje firme napišem na te strice, ki so mi ček poslali? In ne za vsak projekt.. Je to pravilno? Se kermu kaj sanja?
Pri google adsense je enako, če se ne motim.. Račun se napiše na Google, ker ti google ček pošlje..
Lep pozdrav
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Freelance spletno programiranje (npr. elance.com)Oddelek: Programiranje | 4381 (3201) | brez-imenko |
» | Google Adsense (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6197 (4883) | Tody |
» | "money order" - kaj je to?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12921 (10587) | Tody |
» | adsense in plačiloOddelek: Izdelava spletišč | 2286 (1823) | dave78 |