» »

praženje mostičkov durona s tokom

praženje mostičkov durona s tokom

Kaboom ::

ok, včeraj zvečer sem se najmanj tri ure zaj**val s svojim duronom 800. nikako nisem mogo prerezat mostičkov. imel sem skalpel, iglo v držalu skalpela, olfa nož (itak slabše od skalpela), brusno graversko konico, in nikakor nisem mogel prerezat mostičkov (ker sem bolj pazil).

no in potem sem se navolo pa sem poskusil nekaj kar nisem mislil da bom kdaj na procesoru, na katerem je veljala garancija. bral sem že članek o tem, ampak ni nihče jamčil da zadeva deluje, tisti ki je dal topic, je kratkomalo utihnil.
no, imam usmernik, ki ima namesto varovalke šrauf, pa sem naštelal 4,5V pa na vezice priključil igle, da sem lahko trofo mostček. prvega je speklo idealno, v manj kot sekundi se je zagrel, rdeče zažarel in izginil.
vse ostale ki bi jih pa mogo spečt pa mi več ni uspelo, pa sem povišal napetost na 29V, dal maso na mostiček in se s plusom samo dotaknil tam kjer sem hotel da mostiček izgine, preskoči iskra in vsmodi mostiček, ampak je treba večkrat...

če mislite to sprobat, ne potem pri meni uveljavljat garancije, vadite lahko na zlatem napisu ki je na procesorju in ni na nič priključen. je pa bolj debel kot povezava med mostički.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prvi 1800+ Tbred B so tu ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
514637 (3401) (*)_(*)
»

Rezanje povezav L1 na duronu

Oddelek: Navijanje
371403 (1047) franci
»

NAVIJANJE DURONA (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
654404 (3669) SkyNet
»

SPREMINJANJE MNOŽILNIKA NA PROCESORJU !?

Oddelek: Navijanje
171418 (1044) ADF
»

Kako naviti Athlona800 na qdi KinetiZ 7T

Oddelek: Navijanje
91105 (962) SaTaNIsT

Več podobnih tem