Forum » Šola » Bootstrapping
Bootstrapping
timek ::
Živijo!
Ali mi lahko kdo razloži kaj točno pomeni izraz/beseda bootstrapping?(po domače)
Sem prebiral na wikipediji pa mi zadeva ni čisto jasna.
Lp, Miha
Ali mi lahko kdo razloži kaj točno pomeni izraz/beseda bootstrapping?(po domače)
Sem prebiral na wikipediji pa mi zadeva ni čisto jasna.
Lp, Miha
IceIceBaby ::
Odvisno v kakšnem kontekstu. Izraz se pogosto uporablja v podjetništvu, gre pa za začetno fazo, kjer podjetnik sam dela večino stvari v firmi brez zaposlenih, zunanjega financiranja itd.
Naprimer, odpreš IT firmo in si lastnik, direktor, dizajner, programer, sistemc in prodajalec v enem. Poleg tega vso opremo financiraš iz svojega žepa.
Naprimer, odpreš IT firmo in si lastnik, direktor, dizajner, programer, sistemc in prodajalec v enem. Poleg tega vso opremo financiraš iz svojega žepa.
Thomas ::
To je po naše "vlečenje samega sebe za vezalke v zrak".
Sicer "vezalke" ni čisto prav, ker so mišljena tista usnjena ušeska, s pomočjo katerih si kavboj ubuva škornje.
Kot da bi se zanje dvigal v zrak, to pomeni bootstraping.
To mora vsak vedet.
Sicer "vezalke" ni čisto prav, ker so mišljena tista usnjena ušeska, s pomočjo katerih si kavboj ubuva škornje.
Kot da bi se zanje dvigal v zrak, to pomeni bootstraping.
To mora vsak vedet.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Gandalfar ::
Mas tudi bootstrapping v kontekstu portanja operacijskih sistemov na nove hw platforme.
Treba vedt se kontekst
Treba vedt se kontekst
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najnovejši izliv radioaktivne vode iz Fukušime nič tragičnegaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14696 (8149) | BaToCarx |
» | Bo Windows 7 omogočal odstranitev Internet Explorerja?Oddelek: Novice / Brskalniki | 5282 (3448) | ABX |
» | Kdo ima prav? Resen problem!Oddelek: Znanost in tehnologija | 3686 (1938) | Thomas |
» | Keri Linux za AMD64 ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1025 (809) | MasterMind |
» | Rolerji - nakupOddelek: Loža | 6482 (6137) | JurijTurnsek |