Forum » Pomoč in nasveti » Rename file
Rename file
Gazi ::
Pozdravljeni!
Zanima me, ko včasih želim preimenovat določen file recimo. Ydfs_Mun v recimo 1 al pa karkoli drugega, potem mi pa napiše da pač če preimenujem, da file ne bo več v uporabo oziroma je nevarnost le tega...in se naredi pol tista windows ikonca. Imam Xp-je na lap tiopu lahko normalno preimenujem na namiznem compu mi pa vedno to napiše, vejrtno se da to kje odpravit, pa sprašujem zdaj kako?
Hvala
Zanima me, ko včasih želim preimenovat določen file recimo. Ydfs_Mun v recimo 1 al pa karkoli drugega, potem mi pa napiše da pač če preimenujem, da file ne bo več v uporabo oziroma je nevarnost le tega...in se naredi pol tista windows ikonca. Imam Xp-je na lap tiopu lahko normalno preimenujem na namiznem compu mi pa vedno to napiše, vejrtno se da to kje odpravit, pa sprašujem zdaj kako?
Hvala
antireal ::
Verjetno zato ker takrat ko preimenuješ file tudi končnico zbrišeš. V folder options pod view obkljukaj hide extensions.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako preimenovati vec datotekOddelek: Programska oprema | 1918 (1526) | reset666 |
» | cmd batch rename datoteke v datum,časOddelek: Programiranje | 1655 (1473) | Good Guy |
» | zakaj bs player ne predvaja .aviOddelek: Programska oprema | 2947 (2707) | tinqa |
» | File Renamer za čšžjeOddelek: Programska oprema | 1298 (1217) | umetnic |
» | Ne morem ga zbrisati!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1522 (1288) | AngelOfDeath |