Forum » Navijanje » Flešat oz. ne flešat
Flešat oz. ne flešat
_Mortal_ ::
Stvar je taka. Mam Radeon-a 8500LE in razmišljam o flešanju kartice na polnega Radeon-a. Ampak zaradi dogodkov iz bližnje preteklosti nevem če bi to naredu. A se lahko bilokako sfuka kartica če se fleš "ponesreči" in če se lahko ponesreči?
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
krucymucy ::
Če ti spodleti - si pa zapomni postopek da bos lahko flesu v temi znova (črnem monitorju)
Kaj drugega pa nima po moje kaj bit ... skurt je neb moglo...
Kaj drugega pa nima po moje kaj bit ... skurt je neb moglo...
BlazP ::
Lahka pa nardis backup originalnega biosa, pol pa nardis sistemsko disketo, v AUTOEXEC.BAT pa vpises ukaz za flashanje z originalnim biosom. Pa pazi da bos pravilno napisu. Tak ne bos v bistvu nic na pamet pisu, ce se ponesreci, ampak se bo vse samo zrihtal s to sistemsko disketo.
dela ::
možnosti za uničenje kartice so pa mogoče 0,001%.Kaj se te ma za zgodit v tistih 5 sekundah ko flashaš? problemi se ponavadi pojavijo (če se) potem v winsih ampak zato pa maš zagonsko z caldera DRDOSom. Torej če opaziš v winsih kako nestabilnost samo flashaj nazaj....
mene je tud blo strah preden sem Radeona 8500 Le flashno pa nimam kaj dost pojma o flashanju pa nič ni blo narobe pa komot dela na 275/275
mene je tud blo strah preden sem Radeona 8500 Le flashno pa nimam kaj dost pojma o flashanju pa nič ni blo narobe pa komot dela na 275/275
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bios flash r9800seOddelek: Strojna oprema | 940 (832) | Kleto |
» | Radeon 8500le NTSC -> PALOddelek: Strojna oprema | 1188 (1063) | VASkO |
» | Flashanje Radeon 8500LE 4ns RAM lahko problem??!?Oddelek: Navijanje | 1464 (1171) | Binji |
» | 4200>4600Oddelek: Navijanje | 2147 (1638) | fictionel |
» | 8500 ali 9000Oddelek: Kaj kupiti | 2230 (1301) | morphling1 |