Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik - ni slike na ekranu
Prenosnik - ni slike na ekranu
slodreamer ::
Imam problem s prenosnikom HP NC8430, kateremu se ekran noče več prižgati. Ko se se težave začele, se je najprej začela spreminjati osvetlitev, ko je bil računalnik prižgan, ko pa sem ga resetiral ali ugasnil se kasneje zaslon ni več prižgal, niti v biosu. Slika na zunanjem ekranu je ok, vendar se pojavi šele v windows, sem odklopil notranji ekran z matične plošče pa še vedno ni slike na zunanjem vse dokler se ne naložijo windowsi do konca.
Ko sem reinstaliral driverje za grafiko, se je na začetku še pojavila slika na notranjem ekranu in je vedno delovalo do ponovnega zagona, nato pa spet tema.
Ni kriva osvetlitev ker se na ekranu ne vidi popolnoma nič.
Je že kdo imel podoben problem?
Hvala in lp
Ko sem reinstaliral driverje za grafiko, se je na začetku še pojavila slika na notranjem ekranu in je vedno delovalo do ponovnega zagona, nato pa spet tema.
Ni kriva osvetlitev ker se na ekranu ne vidi popolnoma nič.
Je že kdo imel podoben problem?
Hvala in lp
- spremenil: slodreamer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik - ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1996 (1645) | solatko |
» | HP Probook 4710s - grafična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 990 (772) | bambam20 |
» | Razbit ekran - slikeOddelek: Mobilne tehnologije | 831 (763) | slovenec_89 |
» | Osvetlitev zaslona na prenosniku ne delaOddelek: Strojna oprema | 4672 (3508) | Silver |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8584 (5969) | denci |