Forum » Igre » pomoč pri CSS
pomoč pri CSS
dtriller ::
Sem nov na tem forumu in se obračam na vas, ker mi nikakor ne uspe s postavljanjem serverja.
Downloadal sem dedicated server, vse naštimam in startam.
Problem pa je v tem, da ko ga hočem najti preko internet ga enostavno ni, ko pa kliknem na LAN zavihek pa se pojavi, tam se tudi conectam v igro in je pri meni vse OK. Ko pa se brat hoče povezati z mano mu povem IP in mu javi server is not responding!
Prosim, če mi lahko kdo direktno pomaga pri tem, prebral sem že kar nekaj tem na googlu, vendar mi še vedno ni jasno!
Downloadal sem dedicated server, vse naštimam in startam.
Problem pa je v tem, da ko ga hočem najti preko internet ga enostavno ni, ko pa kliknem na LAN zavihek pa se pojavi, tam se tudi conectam v igro in je pri meni vse OK. Ko pa se brat hoče povezati z mano mu povem IP in mu javi server is not responding!
Prosim, če mi lahko kdo direktno pomaga pri tem, prebral sem že kar nekaj tem na googlu, vendar mi še vedno ni jasno!
- zaklenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev Lan omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1932 (1702) | Gapi |
» | joomla - onoveOddelek: Izdelava spletišč | 4295 (3974) | SurfMan |
» | Apache ne dela navzven, za rutarom!Oddelek: Omrežja in internet | 1461 (1334) | short_Y101 |
» | problem ftp serverOddelek: Omrežja in internet | 1980 (1670) | primus1024 |
» | Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5074 (4302) | Microsoft |