Forum » Pomoč in nasveti » Partition Magic 8 problem
Partition Magic 8 problem
droid ::
Kupil sem nov disk na katerega sem dal sistem Vista x64 in sem nameraval dve particiji na drugem disku združit skupaj.
Pol sem inštaliral Partition magic in dal da nardi kar je treba. Partition magic pa je zbrisal eno particijo in ni nič združil.
Z Get data back sem dobil nazaj podatke ki so bili na tisti particiji, zdaj pa ne morem nardit nazaj particije.
V disk managemetu piše da naj bi bila particija narjena, vsakič ko pa hočem kaj nardit mi napiše nek error v zvezi z disk managerjom, naj refresham ali restartam pc, kar ne pomaga, v my computer pa je sploh ni.
S katermi program bi lahko to particijo dobil nazaj jo lahko tudi formatiram ali pa en zanesljiv program, da bi mi združil ti dve particiji?
Pol sem inštaliral Partition magic in dal da nardi kar je treba. Partition magic pa je zbrisal eno particijo in ni nič združil.
Z Get data back sem dobil nazaj podatke ki so bili na tisti particiji, zdaj pa ne morem nardit nazaj particije.
V disk managemetu piše da naj bi bila particija narjena, vsakič ko pa hočem kaj nardit mi napiše nek error v zvezi z disk managerjom, naj refresham ali restartam pc, kar ne pomaga, v my computer pa je sploh ni.
S katermi program bi lahko to particijo dobil nazaj jo lahko tudi formatiram ali pa en zanesljiv program, da bi mi združil ti dve particiji?
blackbfm ::
Kot sem že parkrat reku nevem zakaj se tok radi hecate z partition magic Najprej naredi backup tisto kar vse rabiš na dvdje ali pa na nek drug komp. Vstavi vistin dvd in v setupu zbriši in potem še enkrat razdeli disk tako kot ga pač rabiš. In to je vsa umetnost.
droid ::
problem rešnen po tem postopku: http://www.techsupportforum.com/1163140...
Zelo dober program niti nisem izgubil podatkov, ki so bli gor.
Zelo dober program niti nisem izgubil podatkov, ki so bli gor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Defrag diska - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1619 (1426) | popster |
» | Združitev particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2711 (2484) | oyoy1234 |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5494 (4906) | Damjan Jagar |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8219 (7303) | buneech |
» | Partition Magic-izguba particije in podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1541 (1401) | Pyr0Beast |