Forum » Pomoč in nasveti » matična plošča za nvidini grafiki
matična plošča za nvidini grafiki
Alessio983 ::
Hay
Torej po netu sem brskal od ponudnikov in nisem našel kaj pametnega .
Imam sledeč problem .
Rad bi nabavil intelov procesor , najvrjetneje E8500 , sedaj pa imam težavo pri izbiri plošče , ker ne najdem ustrezne do 100 € max 120€. Imam grafično kartico XFX8800GTxxx , in bi si jo rad povezal še z eno enako , poleg tega pa moram imeti če prosto pci vodilo za tv kartico. Ali mi lahko kdo pomaga oz. mi najde takšno ploščo. Takšno z enim pci-e vodilom sem našel in jih je na pretek
Lp
Torej po netu sem brskal od ponudnikov in nisem našel kaj pametnega .
Imam sledeč problem .
Rad bi nabavil intelov procesor , najvrjetneje E8500 , sedaj pa imam težavo pri izbiri plošče , ker ne najdem ustrezne do 100 € max 120€. Imam grafično kartico XFX8800GTxxx , in bi si jo rad povezal še z eno enako , poleg tega pa moram imeti če prosto pci vodilo za tv kartico. Ali mi lahko kdo pomaga oz. mi najde takšno ploščo. Takšno z enim pci-e vodilom sem našel in jih je na pretek
Lp
dzinks63 ::
Če iščeš matično za sli, se ne splača. So bolj slabe izkušnje z njimi. Nabavi eno normalno zadevo (aka p5q...) , pa močnejšo single grafično (hd 4850x2, GTX 280), tole sedanjo pa prodaj.
Alessio983 ::
hay
hvala za hiter odgovor , ubistvo imaš prav ... , če kupim eno enako , oz. če to prodam bom tako skoraj isto naredil . Ne bo velike razilke v ceni.
Lp
hvala za hiter odgovor , ubistvo imaš prav ... , če kupim eno enako , oz. če to prodam bom tako skoraj isto naredil . Ne bo velike razilke v ceni.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCIe 3.0 grafična na ploščo s PCIe 2.0 ?Oddelek: Kaj kupiti | 2841 (2387) | Denis_91 |
» | Napajalnik XILENCEOddelek: Kaj kupiti | 3558 (3196) | teidy |
» | RAM - GB/MHzOddelek: Strojna oprema | 969 (897) | amigo_no1 |
» | Gigabyte GeForce 9600 GT 1GBOddelek: Hlajenje in modifikacije | 635 (520) | CeSTbon |
» | kaj rabim za tri monitorje?Oddelek: Zvok in slika | 1383 (1201) | jan01 |