Forum » Programiranje » kako izdelati 3d galerijo
kako izdelati 3d galerijo
peroteam ::
za projektno nalogo delam spletno stran pa bi rad imel na njej 3d galerijo pa nikakor ne pogruntam kode vem le da se dela s pomočjo var-ov.sam nimam popolne kode pa me zanima če ve kdo kako se da to narediti
var radiusX, var radiusY // change the radius of the carousel
var centerX, var centerY // change the center of the carousel
var speed // change the speed
var objectBlurGain // change the blur effect
nekaj na podoben način bi moralo biti
var radiusX, var radiusY // change the radius of the carousel
var centerX, var centerY // change the center of the carousel
var speed // change the speed
var objectBlurGain // change the blur effect
nekaj na podoben način bi moralo biti
- spremenil: peroteam ()
Tutankhamun ::
Kaj pa sploh je 3d galerija? In kaj si pa že sam naredu, če ni skrivnost?
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
našel sm jo na internetu no u prvotni zasnovi je 3d menu sam se lohk uporabla tud kd galerija...na tem naslovu je: http://www.flashstore.com/components/3D...
izdelal sm to galerijo zdaj pa ko jo unesem v svoj projekt use normalno dela dokler se ne prestavim par frejmov nazaj in mi te galerije noče skriti. zanima me če ve kdo kaj je treba dopisati v kodo da se skrila na ostalih frejmih. hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Alternatvni Firmware za router] Vprašanja in težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1564 (834) | BivšiUser2 |
» | Firmware I570EXXJC5 za samsung galaxy spica (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10625 (7051) | globoko grlo |
» | Nov predvajalnik glasbe za Android - znanilec Honeycomba?Oddelek: Novice / Android | 5869 (4052) | M-XXXX |
» | Varnost v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1634 (1340) | d0rK |
» | Linux / ATI Radeon / problem z driverjiOddelek: Operacijski sistemi | 1755 (1572) | ahac |